Τεχνολογία

Κατέληξε η 44χρονη μητέρα στο Ηράκλειο που υπέστη ανακοπή

Κατέληξε η 44χρονη γυναίκα η οποία το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης κατέρρευσε στην πλατεία Κορνάρου μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το neakriti.gr, η γυναίκα συνόδευε το 7χρονο παιδί της στο κέντρο της πόλης για να αγοράσουν λαμπάδες ενόψει της Ανάστασης όταν ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και σωριάστηκε στο έδαφος. Η γυναίκα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έπαθε ανακοπή. Διασώστες του ΕΚΑΒ κατέφθασαν στο σημείο και κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την επαναφέρουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα, δύναμη της Ομάδας ΔΙΑΣ απομάκρυνε το 7χρονο αγοράκι, συνοδεύοντάς το σε παρακείμενη επιχείρηση, όπου φιλοξενήθηκε όλη την ώρα που οι διασώστες προσπαθούσαν να επαναφέρουν τη 44χρονη γυναίκα. Καθώς το μικρό παιδί δεν ήταν δυνατόν να μπει στο ασθενοφόρο μαζί με τη μητέρα του παρέμεινε στην επιχείρηση παρουσία αστυνομικού μέχρι που το παρέλαβε συγγενικό πρόσωπο της άτυχης γυναίκας.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι η γυναίκα έπαθε ανακοπή επειδή είχε χάσει το παιδί της, αλλά διευκρινίστηκε ότι το είχαν απομακρύνει οι αστυνομικοί για να μην τρομάξει βλέποντας τη μαμά του λιπόθυμη.

Η γυναίκα διακομίστηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button