Τεχνολογία

Νέες καταγγελίες για τη δράση του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Συνεχίζονται οι καταγγελίες για τη δράση του αρχαιοφύλακα από τη Νίσυρο. Ο 50χρονος κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο.

Τουλάχιστον για εφτά καταγγελίες είναι ήδη ενήμερες οι Αρχές. «Από την πρώτη μαρτυρία ήτανε με τέσσερα παιδιά. Όμως, μαθαίνοντας αυτό το γεγονός κι άλλα παιδιά, που έχουν βιώσει αντίστοιχες σκηνές δυο – τρεις εβδομάδες πριν, άρχισαν να μιλάνε και να λένε ότι ‘κι εμάς μας είχε καλέσει κι εμείς πήγαμε εκεί», είχε αναφέρει η αντιδήμαρχος του νησιού Ε. Πάσχου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μητέρα ενός από τα παιδιά που κατήγγειλαν τον 63χρονο άνδρα μίλησε στο MEGA λέγοντας τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δράσης του φύλακα ενώ παράλληλα κατήγγειλε ότι υπάρχουν άνθρωποι στο νησί που τον στηρίζουν και εξαπολύουν επιθέσεις στους γονείς των ανηλίκων.

«Το δικό μου το παιδί ήρθε τη Δευτέρα το απόγευμα, είχε πάρει ήδη το θέμα διάσταση, οπότε λέει ‘θέλω να σας μιλήσω, αφορά και εμένα’. Ανεβαίνει στο δωμάτιο, κατεβαίνει και μας δείχνει κάποια προφυλακτικά. Του λέμε ‘τι είναι αυτά’. Είναι παίκτης στην ομάδα (σ.σ στην αθλητική ομάδα δραστηριοποιείται ο 63χρονος) ο γιος μου, 14,5 στην ηλικία και στον τελευταίο αγώνα που είχανε, τον είχε προσελκύσει στο λιμάνι της Ρόδου και του τα έδωσε.

Μας ανέφερε ότι τον έχει καλέσει σπίτι του. Του έχει δείξει όλα αυτά τα παιχνίδια που έχει, του έκανε πρόταση να πάει να τα δοκιμάσει. Του έβρισκε συχνά δικαιολογία να πάει, δήθεν ‘έλα να σου δώσω κάτι’ και πήγαινε και τελικά του έδινε προφυλακτικά», ανέφερε η μητέρα του 14χρονου και πρόσθεσε ότι «Από πέρυσι το καλοκαίρι γίνεται όλη αυτή η ιστορία με όλη την παρέα των παιδιών, γιατί σήμερα θα καταθέσουν πάνω από εφτά παιδάκια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είχα καμία εικόνα. Το μόνο που είχε συμβεί πέρυσι λίγο πριν αρχίσουν τα σχολεία, ήταν κάποια παιδιά, τα οποία ήθελε να τα πάρει μονοήμερη εκδρομή αυτός.

Όταν ρωτήθηκε για το προφίλ του δράστη πριν τις καταγγελίες, απάντησε ότι «Ήταν ατσαλάκωτος, ήταν ο άνθρωπος ο υπέροχος, ο καλοσυνάτος. Έβγαζε κάτι πονηρό. Εγώ τον θεωρούσα γλοιώδη».

Για τους ισχυρισμούς που θέλουν τον δράστη να δίνει ουσίες σε κάποια από τα παιδιά, ανέφερε ότι «Δεν ήταν το παιδί μου μέσα στα παιδιά με τις ουσίες. Ο δικός μου ήταν μόνο με τα σεξουαλικά αντικείμενα. Έχει δώσει σε κάποια παιδιά από την παρέα.

Ο γιος της της εκμυστηρεύτηκε ότι δέχονταν προτάσεις από τον 63χρονο να φέρνουν τα κορίτσια τους σπίτι του.

«Μας είπε το δικό μας το παιδί ότι είχε και κάμερες στην τουαλέτα. Επίσης, ότι το είχε κάνει τύπου ερωτική φωλίτσα. Δηλαδή έλεγε στα παιδιά ‘φέρτε το κορίτσι σας, θα σας δώσω το κλειδί’».

Τέλος, κατήγγειλε ότι υπάρχουν άνθρωποι στο νησί που τον στηρίζουν και απειλούν τους γονείς « Υπάρχουν άνθρωποι που τον βοηθάνε και τον καλύπτουν, που έχουν κρύψει τα αντικείμενά του. Κυριακή και Δευτέρα τον είχαν στα σπίτια τους. ‘έβγαιναν οι ίδιοι και μας έλεγαν ‘θα δείτε τι θα πάθετε. Ο … έχει πλάτες. Δεν ξέρετε τι κρύβεται από πίσω του. Θα σας ρημάξουμε», συμπληρώνει.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button