Αθλητικά

Ολυμπιακός – Μπρέσια 17-12: Νίκη των «ερυθρόλευκων» που ετοιμάζονται για το Final Four στο πόλο ανδρών

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 17-12 την Μπρέσια για την φάση των «8» του Champions League πόλο ανδρών, με τους Πειραιώτες να ολοκληρώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις τους.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπρέσια 17-12 εντός έδρας, με τους «ερυθρόλευκους» να πετυχαίνουν την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους στην φάση των «8» του Champions League υδατοσφαίρισης ανδρών.

Σε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και υπερβολικά χαλαρές άμυνες, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 6-2 πριν καν συμπληρωθούν πέντε λεπτά αγώνα, αλλά οι κυπελλούχοι Ιταλίας μείωσαν σε 6-5 στο τέλος της πρώτης περιόδου, με δύο διαδοχικά τέρματα του -πρώην “ερυθρόλευκου”- Μαξ Ιρβινγκ.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι γηπεδούχοι με ένα γρήγορο 3-0 ξέφυγαν ξανά με τέσσερα γκολ διαφορά (9-5), η Μπρέσια πλησίασε ξανά στο -1 (9-8) τρία λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, αλλά ακολούθως ο Ολυμπιακός πέτυχε σερί 5-0, έφτασε στο 14-8 στα μέσα της τρίτης περιόδου. Από κει και πέρα ο ρυθμός έπεσε, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να φτάνουν χωρίς προβλήματα στη νίκη.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο ο Χέρβο Κόλιανιν άλλαξε τερματοφύλακα, με τον Μάνο Ζερδεβά να αντικαθιστά τον Μάρκο Μπίγιατς.

Τα οκτάλεπτα: 6-5, 5-3, 4-3, 2-1

Ολυμπιακός (Χέρβο Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ, Βάμος 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 3, Γκίλλας 3, Δερβίσης 2, Μπούσλιε, Αλαφραγκής 1, Δήμου 2, Νικολαϊδης, Παπαναστασίου 3, Ζερδεβάς

Μπρέσια (Αλεσάντρο Μπόβο): Τεσάνοβιτς, Ντελ Μπάσο 2, Μπαλτζαρίνι 1, Φαράλια 1, Λάζιτς 2, Τζανάτσα, Ρεντζούτο 1, Γκουεράτο, Αλεζιάνι 1, Μάντζι, Ιρβινγκ 4, Τζίτο, Μασέντζα

To άρθρο Ολυμπιακός – Μπρέσια 17-12: Νίκη των «ερυθρόλευκων» που ετοιμάζονται για το Final Four στο πόλο ανδρών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button