Αθλητικά

Σρι Λάνκα: Φρικτό δυστύχημα με επτά νεκρούς και 20 τραυματίες – Όχημα ξέφυγε από την πίστα

Τραγωδία σε αυτοκινητιστικό αγώνα που διοργάνωσε η στρατιωτική ακαδημία στη Σρι Λάνκα. Όχημα έπεσε σε πλήθος θεατών και διοργανωτών του αγώνα, με αποτέλεσμα ήταν να χάσουν τη ζωή του επτά άνθρωποι και να τραυματιστούν ακόμη είκοσι.

Ένα από τα οχήματα που συμμετείχαν στον αγώνα ταχύτητας που διοργάνωσε η στρατιωτική ακαδημία της Σρι Λάνκα -στην πόλη Ντιγιαταλάουα- εξετράπη της πορείας του. Όπως αναφέρουν οι τοπικές αρχές, το όχημα προκάλεσε το θάνατο επτά ανθρώπων. Μεταξύ αυτών, ένα οκτάχρονο κορίτσι και τέσσερις αξιωματούχοι.

Παράλληλα, 20 άνθρωποι μεταφέρθηκαν τραυματίες στο νοσοκομείο της πόλης, που βρίσκεται περίπου 180 χλμ. ανατολικά της πρωτεύουσας της Σρι Λάνκα, Κολόμπο. Οι τρεις από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Φυσικά, ο αγώνας διεκόπη μετά από αυτό το τραγικό γεγονός. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, Νιχάλ Θαλντούουα, έχει ξεκινήσει αστυνομική έρευνα για το δυστύχημα.

To άρθρο Σρι Λάνκα: Φρικτό δυστύχημα με επτά νεκρούς και 20 τραυματίες – Όχημα ξέφυγε από την πίστα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button