ΓυναίκαΜόδα

Δήμητρα Ματσούκα & Πέτρος Κόκκαλης: Απόδραση στα Γιάννενα για το ερωτευμένο ζευγάρι

Στα όμορφα Γιάννενα βρέθηκαν η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης, θέλοντας να χαλαρώσουν οι δυο τους μακριά από όλους και από όλα.

Το τελευταίο διάστημα η ηθοποιός και ο σύζυγός της είναι πιο χαλαροί με τις δημόσιες εμφανίσεις τους, ενώ πρόσφατα παραχώρησαν και την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη.

«Η Δήμητρα με στήριξε όσο κανείς στις αποφάσεις μου, στην αναγκαιότητα ο Κόσμος να γίνει κόμμα και να ενώσει τις πράσινες δυνάμεις εντός της χώρας. Ο γάμος δεν αλλάζει τίποτα σε μια σχέση που βασίζεται στην αμοιβαιότητα, στην αγάπη και στον σεβασμό. Είχαμε βάλει ένα «στοίχημα» όταν γνωριστήκαμε και το κερδίσαμε», δήλωσε ο Πέτρος Κόκκαλης σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Espresso.

Οι δυο τους λοιπόν, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις βρέθηκαν στα Γιάννενα και την αποκάλυψη έκανε η Δήμητρα Ματσούκα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Βέβαια στη συνέχεια ανάρτηση από το κέντρο της πρωτεύουσας της Ηπείρου έκανε και ο Πέτρος Κόκκαλης.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Ψυχοκόρες» μοιράστηκε και κάποια στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, στα οποία τη βλέπουμε να ποζάρει ανέμελη και χαλαρή στη φύση, ενώ και ο σύζυγός της δείχνει να απολαμβάνει πολύ τον ποιοτικό χρόνο που περνούν μαζί.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button