ΓυναίκαΜόδα

J2US: Τα ζευγάρια που αποχώρησαν αυτή την εβδομάδα από το μουσικό σόου

Το J2US έδωσε ξανά το «παρών» στο Σαββατόβραδο μιας και ήρθε με ένα νέο, ζωντανό επεισόδιο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Αυτή τη φορά όλα τα ζευγάρια έπρεπε να προσπαθήσουν διπλά να εντυπωσιάσουν κοινό και κριτές, μιας και στο τέλος θα αποχωρούσαν δύο από το μουσικό σόου.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στις σκηνικές τους εμφανίσεις για να κερδίσουν την υψηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή αλλά και τις περισσότερες θετικές ψήφους από τους τηλεθεατές του J2US.

Στην πρώτη θέση του πίνακα της κατάταξης βρέθηκαν να ισοψηφούν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Ίαν Στρατή, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος με τη Daphne Lawrence, ο Σωτήρης με το Φειδία και η Γαλάτεια Βασιλειάδη με το Γιώργο Παπαδόπουλο. Στο κάτω μέρος του πίνακα τις χαμηλότερες βαθμολογίες έλαβαν ο Στέλιος Δρουμαλιάς με την Αποστολία Ζώη και ο Γιάννης Καπετάνιος με τη Μαρία Καρλάκη.

Το τηλεοπτικό κοινό ήταν εκείνο που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα και έδειξε το δρόμο της αποχώρησης σε δύο ζευγάρια. Γι’ αυτό και στο τελευταίο μέρος, ο Νίκος Κοκλώνης κάλεσε όλα τα ζευγάρια στη σκηνή για να διαχωρίσει όσους αποχωρούν και όσους συνεχίζουν την επόμενη εβδομάδα.

Τρία ζευγάρια βρέθηκαν στον πάτο του J2US, από τα οποία και ανακοινώθηκε ότι αποχωρούν ο Γιάννης Καπετάνιος με τη Μαρία Καρλάκη και ο Στέλιος Δρουμαλιάς με την Αποστολία Ζώη. Κοινό και κριτική επιτροπή συμφώνησαν στο τελικό αποτέλεσμα, ενώ τα υπόλοιπα ζευγάρια «έσωσαν» το Θανάση Πάτρα με τη Φαίη Ρουμπίνη.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button