Αθλητικά

ΑΕΚ – Λαμία: Νικάει μέσα στην OPAP Arena και θέλει ευχάριστα νέα από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για να πάρει τον τίτλο

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία (20:00, Newsit.gr, Cosmote Sport 1 HD) και θέλει δική της επικράτηση και να μη νικήσει την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης», ώστε να στεφθεί πρωταθλήτρια στη Super League.

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, περιμένει… βοήθεια από τη Θεσσαλονίκη. Η ΑΕΚ φιλοξενεί τη Λαμία στο φινάλε των πλέι οφ της Super league και γνωρίζει πως ακόμα και τώρα, έχει ελπίδες να σηκώσει το 14ο πρωτάθλημα στην ιστορία της, κάνοντας μάλιστα για 4η φορά το repeat.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα απέτυχε σε δυο περιπτώσεις να εξασφαλίσει τον τίτλο, χάνοντας εκτός έδρας από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Πλέον, δεν της αρκεί η νίκη επί της Λαμίας, αλλά χρειάζεται και να μην ηττηθεί ο Άρης από τον ΠΑΟΚ ώστε να πανηγυρίσει!

Ακόμα και η ισοπαλία αρκεί στην Ένωση, καθώς υπερτερεί των Θεσσαλονικιών στη μεταξύ τους ισοβαθμία. Το κλίμα αναμένεται να είναι “καυτό” στην OPAP Arena με την Ένωση να έχει ανακοινώσει sold out.

Από την άλλη, η Λαμία βρίσκεται στην 6η θέση του μίνι πρωταθλήματος, ενώ έχει μόλις έναν βαθμό, αυτόν κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι δυο ομάδες δεν ανακοίνωσαν αποστολή. Δεδομένα, πάντως, εκτός για την ΑΕΚ είναι ο Πάολο Φερνάντες λόγω ενοχλήσεων, ενώ επιστρέφει ο Λάζαρος Ρότα που εξέτισε στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Σε ό, τι αφορά τους φιλοξενούμενους, δεν υπολογίζεται ο Σωτήρης Τσιλούλης που από την επόμενη σεζόν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση, ο τιμωρημένος Πέδρο Αμαράλ, ενώ αμφίβολος είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Πήλιος – Άμραμπατ, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον – Πόνσε, Αραούχο.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ – Σιμόν, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ – Μαρτίνεθ, Νούνιες, Τζανδάρης, Σλίβκα – Λέικ, Μάλτσι.

Διαιτητής: Μόρτεν Κροχ (Δανία)

Α’ Βοηθός: Λαρς Χουμελγκάρντ (Δανία)

Β’ Βοηθός: Ντένις Βόλενμπεργκ (Δανία)

4ος διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος

VAR: Γιόνας Χάνσεν (Δανία)

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής

20:00 ΑΕΚ – Λαμία

20:00 Άρης – ΠΑΟΚ

20:00 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Η βαθμολογία μετά και από εννέα ματς στα πλέι οφ

1. ΠΑΟΚ 77

2. ΑΕΚ 75

3. Ολυμπιακός 73

4. Παναθηναϊκός 71

5. Άρης 54

6. Λαμία 35

To άρθρο ΑΕΚ – Λαμία: Νικάει μέσα στην OPAP Arena και θέλει ευχάριστα νέα από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για να πάρει τον τίτλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button