Αθλητικά

Εμπαπέ: «Όνειρό μου η κατάκτηση του τροπαίου»

Η Παρί Σεν Ζερμέν πανηγυρίζει την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. Η γαλλική ομάδα με τρομερή ανατροπή μετά την ήττα της με 3-2 στο Παρίσι από την Μπαρτσελόνα, ανέτρεψε τα πάντα στη ρεβάνς της Βαρκελώνης και με το εντυπωσιακό 4-1 προκρίθηκε στην τετράδα. Η γαλλική ομάδα είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε τους Παριζιάνους στην πρόκριση.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ, που το καλοκαίρι θα ενταχθεί στο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης, δήλωσε μετά το ματς: «Όνειρό μου είναι η κατάκτηση του τροπαίου με την Παρί. Το χρωστάω στην ομάδα, στους φιλάθλους, αλλά και στο εαυτό μου. Νιώθω υπερήφανος για την ομάδα. Έχουμε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα για τη συμμετοχή μας στον τελικό και πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί πως ο Εμπαπέ με τα δύο χθεσινά του γκολ έφθασε τα πέντε κόντρα στην Μπαρτσελόνα σε αγώνες στο Champions League και μόνο ο Τόμας Μίλερ έχει πετύχει περισσότερα (8) κόντρα στην ομάδα της Καταλονίας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button