ΓυναίκαΜόδα

Γιώργος Γιαννιάς: Οι δυνατοί έρωτες, η απώλεια των γονιών του και οι κρίσεις πανικού

Τον Γιώργο Γιαννιά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» στα γυρίσματα του video clip για το νέο του τραγούδι. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την απώλεια των γονιών του, για τους μεγάλους έρωτες που τον έχουν ρίξει στα πατώματα, αλλά και για τις κρίσεις πανικού.

«Το να χάνεις και τους δυο σου γονείς, είναι ένα τραγικό συναίσθημα. Χάνεις την πυξίδα σου, χάνεις ένα τεράστιο κομμάτι του εαυτού σου. Νιώθω μισός. Δεν ήξερα που να προχωρήσω, που να πάω, τι να κάνω, σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου. Ήμουν και μαμάκιας και μπαμπάκιας και με τα αδέλφια μου, και όλοι ήμασταν έτσι, ένας για όλους και όλοι για έναν» αποκάλυψε ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε πέντε μήνες.

«Έχω πέσει στα πατώματα για έρωτα και μάλιστα τότε, χρειάστηκε να με σηκώσει η μαμά μου για να με κάνει να νιώσω καλύτερα. Το διαχειρίστηκα με κλάματα, καψουροτράγουδα. Υπήρξαν οι δυνατοί έρωτες, όπως με τη σύζυγό μου, που με έκαναν να μπορέσω να κλάψω λίγο» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο ο τραγουδιστής.

Τέλος, για τις κρίσεις πανικού ο Γιώργος Γιαννιάς είπε: «Στα 18 μου είχα την πρώτε τεράστια κρίση πανικού… Έχω πάει 6-7 φορές στο νοσοκομείο από κρίσεις πανικού».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button