Αθλητικά

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-0: Δεύτερος «περίπατος» για τους Πειραιώτες στους τελικούς της Volley League

Ο Ολυμπιακός διπλασίασε με ευκολία τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού στους τελικούς της Volley League και με το 3-0 στα σετ (25-17, 25-16, 26-24), έκανε ένα ακόμη “βήμα” για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στo βόλεϊ ανδρών.

Μετά το “μπρέικ” στον πρώτο τελικό στην έδρα του Παναθηναϊκού, ο Ολυμπιακός κατάφερε να “κεφαλαιοποιήσει” την ανωτερότητά του στο δεύτερο παιχνίδι, φθάνοντας στο 2-0 στους τελικούς της Volley League.

Οι Πειραιώτες έκαναν “περίπατο” στα δύο πρώτα σετ του αγώνα και παρότι οι “πράσινοι” αντέδρασαν στη συνέχεια, παίρνοντας προβάδισμα στο τρίτο σετ, οι γηπεδούχοι “έτρεξαν” μία φοβερή ανατροπή μέχρι το 26-24, που “έκλεισε” την αναμέτρηση. Ο Ολυμπιακός πήρε και το δεύτερο ματς χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ και έδειξε ανίκητος στο “δρόμο” για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται πλέον, ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του τροπαίου στη Volley League, κόντρα και στο αρχικό πλεονέκτημα έδρας του Παναθηναϊκού και θέλουν μία νίκη για να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα στο βόλεϊ των ανδρών.

Τα σετ: 25-17, 25-16, 26-24

To άρθρο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-0: Δεύτερος «περίπατος» για τους Πειραιώτες στους τελικούς της Volley League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button