Αθλητικά

NBA play in: «Βασιλιάς» Λεμπρόν οδήγησε τους Λος Άντζελες Λέικερς στην 7η θέση

Ο Λεμπρόν Τζέιμς οδήγησε τους Λος Άντζελες Λέικερς στη νίκη με 110-105 επί των Νιου Ορλίνς Πέλικανς και η ομάδα του κέρδισε μία θέση στην τελική κατάταξη του NBA, η οποία τους φέρνει όμως απέναντι στους πρωταθλητές Ντένβερ Νάγκετς στα play offs.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς έκαναν δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην έδρα των Νιου Ορλίνς Πέλικανς, αυτή τη φορά για το play in και ανέβηκαν στην 7η θέση, για να “ματσάρουν” πλέον με τους δεύτερους Ντένβερ Νάγκετς, στον πρώτο γύρο των play offs του NBA.

Με 23 πόντους, 9 ριμπάουντ και 9 ασίστ, ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν ο κορυφαίος των νικητών, που είχαν και τον Άντονι Ντέιβις με 20 πόντους και 15 ριμπάουντ, ενώ 20 πόντους πρόσθεσε και ο Ντι Άντζελο Ράσελ. Για τους ηττημένους, ο Ζάιον Γουίλιαμσον είχε 40 πόντους, 11 ριμπάουντ και 5 ασίστ, αλλά δεν είχε την απαραίτητη βοήθεια από τους συμπαίκτες του.

Στο άλλο παιχνίδι για τα play in της Δύσης στο NBA, οι Σακραμέντο Κινγκς πήραν… εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό στα play off και έστειλαν για… διακοπές τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, επικρατώντας με 118-94. Ο Κίγκαν Μάρεϊ με 32 πόντους “σκότωσε” τους πρωταθλητές του 2022, με τον Στεφ Κάρι να είναι άστοχος (8/16 σουτ) και μόνος, με 22 πόντους για την ομάδα του.

Οι Κινγκς πήραν έτσι την πρόκριση και θα αντιμετωπίσουν τους Πέλικανς σε “τελικό” για τα play offs, με τον νικητή να παίρνει την 8η θέση και να αντιμετωπίζει τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ σε σειρά αγώνων.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε πρόωρα για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button