lifestyle

Γιώργος Θεοφάνους: H Μαρίνα Σάττι είναι υπερταλαντούχος άνθρωπος, μακάρι να μας το φέρει το κύπελλο

“Το άφησα έτσι και μετά σκέφτηκα να αφαιρέσω αυτό που έγραψα στο διαδίκτυο γιατί μπορεί κάποιοι να το παρεξηγήσουν. Μετά είπα, αφού το έγραψα και ήταν η γνώμη μου” σχολίασε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο Γιώργος Θεοφάνους αναφέρθηκε στο Breakfast@star για τη συμμετοχή της Ελλάδας και της Κύπρου στην Eurovision και τον σάλο που υπήρξε με δημοσίευμα για την ΕΡΤ και την “προκαθορισμένη” βαθμολογία για την Κύπρο.

«H Μαρίνα Σάττι είναι υπερταλαντούχος άνθρωπος. Το τραγούδι είναι κατάλληλο για τον διαγωνισμό και ο διαγωνισμός είναι πιο vision παρά τραγούδι.

Μακάρι να μας το φέρει το κύπελλο. Θα καθίσω εκείνο το βράδυ και θα περιμένω να έρθει πρώτη η Ελλάδα μας» είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Το δημοσίευμα για την Κύπρο νομίζω ότι διαψεύστηκε. Έκανα το post γιατί στενοχωρήθηκα. Είπα: αφήστε τη γυναίκα να τραγουδήσει πρώτα και μετά να την κρίνουμε.

Είναι σαν να κάνουμε ένα διαγώνισμα στα μαθηματικά και να σου λέω ότι δεν θα σου βάλω πάνω από 12, ενώ εσύ μπορεί να έχεις γράψει για 20.

Το άφησα έτσι και μετά σκέφτηκα να αφαιρέσω αυτό που έγραψα στο διαδίκτυο γιατί μπορεί κάποιοι να το παρεξηγήσουν.

Μετά είπα, αφού το έγραψα και ήταν η γνώμη μου. Είναι άδικο για τα παιδιά και για τον φίλο μου, τον Δημήτρη Κοντόπουλο, που το έγραψε. Στη θέση του θα στενοχωριόμουν πάρα πολύ» συνέχισε ο Γιώργος Θεοφάνους.

To άρθρο Γιώργος Θεοφάνους: H Μαρίνα Σάττι είναι υπερταλαντούχος άνθρωπος, μακάρι να μας το φέρει το κύπελλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button