ΓυναίκαΜόδα

Φαίη Σκορδά: Η αντίδρασή της on camera όταν ρωτήθηκε για τα σενάρια «μετακόμισης» στην απογευματινή ζώνη

Η κάμερα της εκπομπής του Mega «Χαμογέλα και πάλι» συνάντησε την Φαίη Σκορδά, έξω από τα στούντιο του ΣΚΑΪ. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τις αλλαγές στην εκπομπή της και το τηλεοπτικό της μέλλον.

Αρχικά, η Φαίη Σκορδά είπε: «Φέτος υπήρξαν πολλές αλλαγές στην εκπομπή και χαίρομαι πολύ για τους νέους συνεργάτες και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Η αλλαγή ώρας δεν ήταν μια δική μου απόφαση. Ήταν απόφαση του καναλιού. Φαντάζομαι ότι εξυπηρέτησε αρκετά το πρόγραμμα, και αυτό μου αρκεί. Δε μιλάμε και για μεγάλη διαφορά, δε πήγα βράδυ ή απόγευμα. Ήταν κάτι διαφορετικό για μένα αλλά χαίρομαι που για το κανάλι ήταν αυτό που έπρεπε».

Όταν η δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα που τη θέλουν την επόμενη σεζόν να μετακομίζει στην ώρα που μέχρι πέρυσι βρισκόταν ο Νίκος Μουτσινάς, η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Μη μου αρχίζετε πάλι τα ίδια. Και πέρυσι έτσι ξεκίνησε. με το να γράφετε κάτι διαφορετικό για την ώρα. Πραγματικά μέχρι στιγμής δε γνωρίζω κάτι, όπως και πέρυσι δε γνώριζα. Όταν θα έρθει η στιγμή να το συζητήσω με το κανάλι, θα ενημερωθώ. Ακόμα δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Και πέρυσι όμως, για να είμαι σωστή, παρότι είχε ακουστεί, δεν έγινε κάτι υπό πίεση, δε μου επέβαλλε κάτι το κανάλι, ήταν κάτι που εξυπηρετούσε το κανάλι και το δέχτηκα».

Στην συνέχεια, η Φαίη Σκορδά τόνισε για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Στη δική μου περίπτωση υπήρχαν φορές που μπορεί και τον Δεκέμβρη να είχα κλείσει για την επόμενη σεζόν και άλλες, να έχει τελειώσει η σεζόν και να μην είχα κλείσει ακόμα. Πάντα εξαρτάται από τις συνθήκες… Το αργά και το νωρίς είναι σχετικό. Τον Δημήτρη Παπανώτα που είπε ότι ο ΣΚΑΪ δε με αξιοποίησε σωστά, τον αγαπώ πολύ. Ο καθένας έχει την άποψή του και προφανώς ένα κανάλι για να παίρνει συγκεκριμένες αποφάσεις, υπάρχουν συγκεκριμένες συνθήκες…».

Τέλος, όσο για το αν θα συζήταγε μία ενδεχόμενη επιστροφή στον ΑΝΤ1, η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Είμαι στον ΣΚΑΪ. Είμαι πάρα πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Άλλες φορές ακούμε θετικά, άλλες αρνητικά λόγια. Κρατάω πάντα την ίδια στάση, ξέρω πολύ καλά τι κάνω. Με πολλή πολλή αγάπη έρχομαι τα πρωινά, όλα τα χρόνια….Με μεγάλη χαρά θα έβλεπα την Ιωάννα Μαλέσκου ως καλεσμένη στην εκπομπή μου, έχει γίνει πρόταση αλλά δεν… Της κάνω  ανοιχτή πρόταση» είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια και κατέληξε, «Σε βραδινό θα μπορούσα να κάνω κάποια πράγματα όπως τα έχω κάνει μέχρι στιγμής. Δεν έχω τέτοιες βλέψεις για την ώρα..».

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button