Πολιτική

Δημήτρης Νατσιός: Ο Νίκος Παπαδόπουλος διακρίνεται για τον αυθορμητισμό του, δεν ήταν προτροπή στη βία τα λόγια του

Για τη δήλωση του βουλευτή της Νίκης, Νίκου Παπαδόπουλου, που προέβλεψε «τσουνάμι από χαστούκια στις εκκλησίες» αλλά και για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του κόμματος, Δημήτρης Νατσιός, μιλώντας στο Live News το απόγευμα της Τρίτης (23.4.24).

Ο Δημήτρης Νατσιός υποστήριξε για τον  βουλευτή της Νίκης, Νίκο Παπαδόπουλο, πως είναι «ένας οικογενειάρχης και πολύτεκνος πατέρας έξι παιδιών. Είναι διακεκριμένος καρδιοχειρουργός στην Θεσσαλονίκη και διακρίνεται για τον πηγαίο αυθορμητισμό του, ίσως για αυτό παρεξηγήθηκε».

Αναφερόμενος στο κόμμα του ο κ. Νατσιός το προσδιόρισε ως «ένα δημοκρατικό πατριωτικό κίνημα που προσπαθεί για το καλό των Ελλήνων» και συμπλήρωσε «δεν έχουμε κρύψει ότι οι θεμέλιοι λίθοι πάνω στους οποίους στηριζόμαστε είναι η πίστη στο Χριστό, η άδολη φιλοπατρία και η παραδοσιακή οικογένεια».

Στην συνέχεια τόνισε ο πρόεδρος: «Δεν ήταν προτροπή στη βία τα λόγια του βουλευτή Νίκου Παπαδόπουλου». Και συμπλήρωσε «ο άνθρωπος πείθεται με τα λόγια. Βεβαίως ούτε μέσα στην εκκλησία ούτε εκτός δικαιολογείται η βία».

Ενώ, ερωτηθείς ποια είναι η γνώμη του στην περίπτωση κατά την οποία κάποιος ιερέας εκφράσει τη αποδοκιμασία του απέναντι σε κάποιον πολιτικό για την στάση του στα πολιτικά πεπραγμένα απάντησε ο κ. Νατσιός «το τι πράττει ο καθένας είναι δικαίωμά του, δεν θα κρίνω εγώ».

«Στις ευρωεκλογές θα πιάσουμε διψήφιο νούμερο»

Σχετικά με τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και ποιος είναι ο στόχος του κόμματος «Νίκης» σημείωσε: «Εξαιτίας της σοβαρής στάσης που έχουμε θα πιάσουμε διψήφιο νούμερο, δεν είναι ανέφικτο για εμάς». Παράλληλα, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του κόμματος «είμαστε κατά της νυν ΕΕ, Θέλουμε την ΕΕ των λαών – εθνών».

Μάλιστα ο κ. Νατσιος έκανε την εκτίμηση «η ΕΕ αν συνεχίσει όπως τώρα θα διαλυθεί».

Σχετικά με το κόμμα των Σπαρτιατών είπε:

«Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση. Διαφωνούμε όμως με την κατάργηση της λαϊκής ετυμηγορίας με δικαστική απόφαση, είναι πρωτοφανές αυτό. δεν θέλουμε έδρες που δεν μας έδωσε ο ελληνικός λαός και καλώ και τα υπόλοιπα κόμματα να κάνουν τα ίδιο».

To άρθρο Δημήτρης Νατσιός: Ο Νίκος Παπαδόπουλος διακρίνεται για τον αυθορμητισμό του, δεν ήταν προτροπή στη βία τα λόγια του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button