Τεχνολογία

Μαϊάμι Χιτ: Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Μπάτλερ

Ανησυχία επικρατεί στο «στρατόπεδο» των Χιτ, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι ο Τζίμι Μπάτλερ, τραυματίστηκε στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο δεξί του γόνατο, κατά την διάρκεια της ήττας του Μαϊάμι με 105-104 από τους Σίξερς, ανέφερε το ESPN.

Ο Μπάτλερ χτύπησε στην τελευταία φάση του πρώτου δωδεκαλέπτου στη Φιλαδέλφεια, όταν ο Κέλι Ούμπρε έπεσε πάνω στο γόνατό του σε μια προσπάθεια στον αιφνιδιασμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έπεσα, προσγειώθηκε στο γόνατό μου και κάτι δεν πήγε καλά, υποθέτω», είπε ο Μπάτλερ, ο οποίος είπε ότι θα κάνει μαγνητική τομογραφία στο γόνατό του την Πέμπτη. «Δεν ξέρω. Δεν αισθάνομαι καλά, αυτό μπορώ να σας το πω».

 

Ο Μπάτλερ παρέμεινε στο παιχνίδι, αλλά σημείωσε συνολικά 12 πόντους στο υπόλοιπο παιχνίδι με 3/14 σουτ, καθώς το Μαϊάμι δυσκολεύτηκε πολύ στον επιθετικό τομέα μετά το προβάδισμα των 12 πόντων στο ημίχρονο, επιτρέποντας στη Φιλαδέλφεια να καλύψει τη διαφορά και να φτάσει στη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα, το ερώτημα είναι εάν ο Μπάτλερ θα είναι διαθέσιμος για να παίξει όταν το Μαϊάμι υποδεχθεί το Σικάγο την Παρασκευή το βράδυ (ξημερώματα Σαββάτου για την Ελλάδα), με τον νικητή να καταλαμβάνει την 8η θέση στα Playoffs.

«Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να κάνω πάρα πολλά, κάτι που ήταν χάλια όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι», είπε ο Μπάτλερ. «Ελπίζω να είμαι καλά. Ελπίζω να ξυπνήσω αύριο και να μπορώ να κινηθώ όπως πρέπει. Αυτή τη στιγμή, δεν το βλέπω».

Ο νικητής του αγώνα κόντρα στους Μπουλς θα αναμετρηθεί με τους Σέλτικς στον πρώτο γύρο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button