Πολιτική

Εκτός του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας με απόφαση Κασσελάκη

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα, ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (18/4/24) ότι ο παρουσιαστής θα είναι εκτός του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, δεν περίμενε καν να συνεδριάσει η πολιτική γραμματεία του κόμματος για τον Δημήτρη Παπανώτα…

Μετά τις αμέτρητες συζητήσεις που προκλήθηκαν από τις δηλώσεις του παρουσιαστή για τις κακοποιημένες γυναίκες, ο Στέφανος αποφάσισε να τον θέσει εκτός ευρωψηφοδελτίου.

Η δήλωση του Δημήτρη Παπανώτα που προκάλεσε αντιδράσεις είναι η εξής: «Εγώ δεν βλέπω να έχει πρόβλημα η γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην ΕΕ κανένα, εκτός αν θέλει να έχει. Δηλαδή, αν πάρει έναν σατράπη, ο οποίος την κακοποιεί και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται είναι πρόβλημά της».

Ο ίδιος ο παρουσιαστής νωρίτερα, είχε πει ότι τον αποκάλεσαν μισογύνη «από την κοπτοραπτική μίας δήλωσης»…

Η Σοφία Μπεκατώρου μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 είχε πει νωρίτερα για το θέμα: «Ελπίζω ότι το κόμμα θα σταθεί όπως πρέπει. Να κάνει την κίνηση που πρέπει». Πρόσθεσε: «Είμαι ήδη σε επικοινωνία με το κόμμα και περιμένω να τοποθετηθούν για το θέμα».

Τα όσα έγιναν φαίνεται πως οδήγησαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, να αποφασίσει να αφήσει εκτός του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος, τον Δημήτρη Παπανώτα.

To άρθρο Εκτός του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας με απόφαση Κασσελάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button