lifestyle

Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Λένα Δροσάκη: Είμαστε σε ένα καινούριο πλαίσιο, το βρίσκουμε μέρα με τη μέρα

“Προσπαθούμε να είμαστε εκεί και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Μένω πολύ κοντά στο σπίτι και λειτούργησε αυτό” σημείωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν καλεσμένος στο Χαμογέλα και Πάλι με την Σίσσυ Χρηστίδου και μίλησε για τα επαγγελματικά του και τη σχέση του με την Λένα Δροσάκη μετά το διαζύγιό τους.

«Ο Γουίλι Γουόνκα είναι ένας καταπληκτικός ρόλος και τον ευχαριστιέμαι κάθε μέρα, έχει πολλά πράγματα να κάνεις κα να δοκιμαστείς. Είναι πολυεπίπεδος ρόλος.

Δεν το έκανα για να με δει ο γιος μου. με έχει δει σε άλλη παράσταση, στον «Σκρουτζ» και ήταν συγκινητικό. Είχα μία σκηνή κάποια στιγμή, που έπρεπε να είμαι συγκεντρωμένος και ακούω στο κοινό «Μπαμπά, μπαμπά», και νόμιζα ότι άκουγα φωνές.

Τον έχω πάρει και στην Επίδαυρο στις «Τρωάδες», στις πρόβες. Ήταν συγκινητικό που πήγα με τον γιο μου στην Επίδαυρο», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

«Μου αρκέσει που έχω μετακινηθεί σε πολλά είδη και με διαφορετικούς σκηνοθέτες στο θέατρο, και στην τηλεόραση. Είμαι πολύ τυχερός και ευλογημένος. Νιώθω ότι έχω κερδίσει πάρα πολλά και τα έχω κερδίσει όλα βήμα βήμα, δεν μου χαρίστηκε τίποτα. Η τηλεόραση με βοήθησε πολύ επίσης», συνέχισε.

Για την σχέση του με την πρώην σύζυγό του, ανέφερε πως, «είμαστε σε ένα καινούριο πλαίσιο, το βρίσκουμε μέρα με τη μέρα.

Το επάγγελμά μας είναι επίφοβο ακόμη και για τα προγράμματα, δεν έχουμε σταθερό πρόγραμμα. Προσπαθούμε να είμαστε εκεί και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Μένω πολύ κοντά στο σπίτι και λειτούργησε αυτό».

Για την πατρότητα: «Βλέπω ότι έχουμε δεθεί περισσότερο με το παιδί μου, κι κάνουμε περισσότερα πράγματα. Πηγαίνουμε βόλτες, θέατρο.

Είναι πολύτιμες οι ώρες πια με τον γιο μου. Παίζουμε με την συνθήκη δεν παίζουμε έναν ρόλο. Είμαι πλήρως αφοσιωμένος στον γιο μου», τόνισε.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα συμμετάσχει στο «Ναυάγιο» και μίλησε γι’ αυτή την εμπειρία. «Είμαι πολύ χαρούμενος, ξεκινάω αύριο γυρίσματα. Ο ρόλος μου θα είναι πολύ ενδιαφέρων, θα είμαι ο δικηγόρος που θα υπερασπιστεί τα θύματα του ναυαγίου».

 

To άρθρο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Λένα Δροσάκη: Είμαστε σε ένα καινούριο πλαίσιο, το βρίσκουμε μέρα με τη μέρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button