Τεχνολογία

ΠΑΟΚ: Επιστρέφουν Κωνσταντέλιας και Νάσμπεργκ εν όψει Λαμίας

Στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά και να επικεντρωθούν στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος» (Τετάρτη 22/4, 17:00, COSMOTE SPORT 1 HD) κόντρα στη Λαμία, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (22/4), οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με τους προπονητές στον τομέα της τακτικής, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα ευχάριστα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, οι Γιάννης Κωνσταντέλιας και Ίβαν Νάσμπεργκ προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και έτρεξε στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι στη Λαμία στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που συμπλήρωσε κάρτες.

Την Τρίτη (23/4) οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσουν για τη Λαμία. Μάλιστα, όσοι φίλοι της ομάδας επιθυμούν μπορούν να δώσουν το παρών στο «Αθανάσιος Διάκος», καθώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρέλαβε εισιτήρια για τις θύρες 8-9 τα οποία κοστίζουν 25 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button