Τεχνολογία

LEGENDS 2004 YOUTH CUP Attica Edition by efood: Στηρίζουμε ακαδημίες παιδιών που θέλουν να κατακτήσουν την κορυφή

Την πρωτοβουλία της ΑΜΚΕ Champions for Life στηρίζει το efood ως κύριος χορηγός μέσα από δύο μοναδικές εκδηλώσεις με επίκεντρο το ποδόσφαιρο στις 20 Απριλίου και στις 18 Μαΐου, όπου παιδιά κάτω των 11 ετών από διάφορες ποδοσφαιρικές ακαδημίες περνούν μία ολόκληρη μέρα με τους Πρωταθλητές Ευρώπης 2004, συμμετέχοντας μαζί τους σε διάφορες αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, οι μικροί ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους Legends του 2004, να μάθουν την ιστορία της μεγαλύτερης στιγμής του ελληνικού ποδοσφαίρου, με την κατάκτηση του Euro και να συμμετάσχουν μαζί τους σε ένα μοναδικό αγώνα ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το efood, μέσω του προγράμματος “The Unstoppables”, στηρίζει αθλητικές ακαδημίες παιδιών για να βρίσκεται κοντά τους, στη διαμόρφωση των πρώτων ονείρων τους για τον αθλητισμό. Το LEGENDS 2004 YOUTH CUP Attica Edition by efood αποτελεί μία ακόμα αφορμή για την εταιρεία να στηρίξει τα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον αθλητισμό και να τους δώσει την ευκαιρία γίνουν «ασταμάτητα».

Η #1 υπηρεσία delivery, συνεισφέρει έμπρακτα στην κοινωνία συνδυάζοντας αρμονικά την ανάπτυξή του με την υπευθυνότητα, είτε πρόκειται για τους εργαζόμενούς του είτε για τον κοινωνικό του ρόλο, τον οποίο αντιλαμβάνεται ως βασικό μέρος της λειτουργίας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button