lifestyle

Μάρτιν Σκορτσέζε: Οι δύο νέες εμβληματικές ταινίες που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης

Δύο νέες παραγωγές ετοιμάζει ο σπουδαίος Μάρτιν Σκορτσέζε. Ο σκηνοθέτης σχεδιάζει την δημιουργία μίας ταινίας για τον Ιησού και μίας για τη ζωή του Φρανκ Σινάτρα.

Ο εμβληματικός σκηνοθέτης σκοπεύει να γυρίσει δύο φιλόδοξες παραγωγές, η πρώτη για τον Ιησού βασισμένη στο βιβλίο του Σουσάκου Έντο «A Life of Jesus» που κυκλοφόρησε το 1973 και η δεύτερη μια βιογραφική ταινία για τον Φρανκ Σινάτρα. Ο Μάρτιν Σκορτσέζε επέλεξε γνωστά ονόματα του Hollywood να συμμετέχουν στη δεύτερη. 

Ο σκηνοθέτης που έχει βραβευτεί με Όσκαρ, συνέβαλε στην εμφάνιση του Νέου Κύματος του Hollywood τη δεκαετία του ΄70 θέλει να παρακάμψει το σύστημα των κινηματογραφικών στούντιο και να χρηματοδοτήσει ανεξάρτητα την ταινία για τον Ιησού με τα γυρίσματα να ξεκινούν αργότερα φέτος στο Ισραήλ, την Ιταλία και την Αίγυπτο.

Στην συνέχεια ο διάσημος Μάρτιν Σκορτσέζε ελπίζει να αρχίσει τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας, αφού πρώτα λάβει τις ευλογίες της κόρης του θρυλικού τραγουδιστή, Φρανκ Σινάτρα.

Το καστ αστέρων της ταινίας θα ηγηθεί ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ενώ η Τζένιφερ Λόρενς θα ενσαρκώσει την δεύτερη σύζυγο του Σινάτρα, ‘Αβα Γκάρντνερ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Με δύο από τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς αστέρες του πλανήτη η ταινία ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων στούντιο και υπηρεσιών streaming. Η Apple, η οποία χρηματοδότησε το «Killers of the Flower Moon» με κόστος $215 εκατ., θα ήθελε να συνεχίσει την συνεργασία της με τον Σκορσέζε, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα η Sony είναι η επικρατέστερη.

Στα σκαριά είναι επίσης μια συνεργασία του με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ (Steven Spielberg) ως εκτελεστικοί παραγωγοί για μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο «Cape Fear» για το Apple TV+.

To άρθρο Μάρτιν Σκορτσέζε: Οι δύο νέες εμβληματικές ταινίες που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button