Πολιτική

Live η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ για τις ευρωεκλογές – «Όλος ο πλανήτης ψηφίζει ΝΔ» είπε ο Γιώργος Αυτιάς

Το ψηφοδέλτιό της για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, παρουσιάζει σήμερα (15/4/24) η ΝΔ

Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις Ευρωεκλογές, περιλαμβάνει 42 γυναίκες και άνδρες και παρουσιάζεται αυτή την ώρα ενώ θα μιλήσει και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Το ψηφοδέλτιο αγκαλιάζει ολόκληρη την Ελλάδα» είπε η Αριστοτελεία Πελώνη που παρουσιάζει την εκδήλωση, στο ξεκίνημά της.

Στα ονόματα – έκπληξη που ανακοινώνονται σήμερα είναι και αυτό του Φρέντι Μπελέρη, για τον οποίο κατά την έναρξη της εκδήλωσης, υπήρχε μία κενή καρέκλα…

Το λόγο παίρνουν έναν – έναν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές για να πουν λίγα λόγια τους στόχους τους.

Ο Γιώργος Αυτιάς, είπε: «Μόλις επέστρεψα από την Αμερική που έζησα τον ελληνισμό… Ο ελληνισμός της Αμερικής ψηφίζει ΝΔ! Όλος ο πλανήτης ψηφίζει ΝΔ» είπε ο Γιώργος Αυτιάς και χειροκροτήθηκε από το κοινό.

«Θα τους αλλάξουμε τους νόμους στην Ευρώπη και θα τους φτιάξουμε για την Ελλάδα! Για την πατρίδα» είπε ο Γιώργος Αυτιάς. «Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια»!

«Ο Μητσοτάκης και η ΝΔ έχουν τον πρώτο λόγο στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα» είπε η Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, είπε μεταξύ άλλων: «Μέσα σε λίγες μέρες έγινα πατέρας για 5η φορά και υποψήφιος ευρωβουλευτής. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας, θα την τιμήσω. Θα αγωνιστώ για το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας στην Ευρώπη, για τα αδέρφια μας στη Βόρεια Ήπειρο. Πέτρος μου, ο μπαμπάς θα δικαιωθεί» είπε, απευθυνόμενος στον γιο του Φρέντι Μπελέρι.

Δείτε Live της παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ:

Όπως είχε δηλώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης «Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα αντικατοπτρίζει μέσα από 42 άξιες γυναίκες και άνδρες μια πτυχή της προσπάθειας που κάνει η κυβέρνηση για να κάνει την Ελλάδα πιο ισχυρή κυρίως στα ζητήματα καθημερινότητας των πολιτών. Ανθρώπους με ένσημα και από διαφορετικές ηλικίες».

To άρθρο Live η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ για τις ευρωεκλογές – «Όλος ο πλανήτης ψηφίζει ΝΔ» είπε ο Γιώργος Αυτιάς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button