ΓυναίκαΜόδα

Survivor 2024: Αποχώρησε ο James Καφετζής – «Η οικογένεια είναι πάνω από όλα»

Το επεισόδιο της Πέμπτης 18 Απριλίου στο Survivor είχε έναν αγώνα που ήταν και ασυλίας και του πρώτου μεγάλου επάθλου, έναν αγώνα που είχε εντάσεις και δυνατές μονομαχίες με πάθος, είχε την τελευταία ψηφοφορία για τον 4ο υποψήφιο και φυσικά τη μονομαχία αποχώρησης, με τον James Καφετζή να αφήνει όλους τους παίκτες του Survivor άφωνους.

Τελικά από το Survivor αποχώρησε ο James Καφετζής. Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση, στα προηγούμενα επεισόδια έμαθε την περιπέτεια που είχε ο πατέρας του στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Όλο αυτό τον επηρέασε σημαντικά και είχε εκφράσει ανοιχτά τις σκέψεις του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ωστόσο, ο James Καφετζής αποφάσισε να αγωνιστεί κανονική. Στην τελική αναμέτρηση όμως, ο ίδιος παράτησε στη μέση τον αγώνα δηλώνοντας την απόφασή του να αποχωρήσει από το παιχνίδι με τους συμπαίκτες του, να τον πλησιάζουν εκφράζοντας τη στήριξή τους.

«Η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Δε θα έβαζα ούτε τα χρήματα, ούτε το έπαθλο, ούτε την εμπειρία πάνω από αυτό» είπε κατά την αποχώρησή του ο James Καφετζής.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button