ΓυναίκαΜόδα

Στεφανία Γουλιώτη: Έδωσε το απόλυτο spoiler για τον δεύτερο κύκλο του Maestro

Η αντίστροφη μέτρηση για τον δεύτερο κύκλο του Maestro έχει ξεκινήσει, με την πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί στις 16 Μαΐου μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Η Στεφανία Γουλιώτη το μεσημέρι της Δευτέρας 22/4 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Στην πρώτη ολοκληρωμένη σκηνή από το β’ κύκλο του Maestro που δόθηκε στη δημοσιότητα, βλέπουμε την σύζυγο του Ορέστη, Αλεξάνδρα, ούσα έγκυος στον ψυχοθεραπευτή.

Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ το «Maestro» θα ολοκληρωθεί με την τρίτη σεζόν, 4 επεισοδίων, που αναμένεται να μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2024 από το MEGA και το Netflix.

Η ταλαντούχα ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Ελένη Μενεγάκη ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σειρά Maestro όπου πρωταγωνιστεί δίνοντας spoiler για τον ρόλο της και τον ερχόμενο β’ κύκλο.

«Έχω ταυτιστεί με την κακία, που δεν θέλω καθόλου, που ευτυχώς τώρα έχει γράψει κάτι σκηνές ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης που αν βγω και από αυτόν τον κύκλο σαν την κακιά, δεν ξέρω. Με τον Χριστόφορο είχα εμπιστοσύνη ότι με αυτό που θα γράψει, θα έχω να ασχοληθώ πολύ», ανέφερε αρχικά η Στεφανία Γουλιώτη.

Για τον ρόλο της η ηθοποιός αποκάλυψε: «Έμεινε έγκυος με έναν ύπουλο τρόπο. Ο σκοπός είναι να δούμε ότι όλες οι κινήσεις είναι λόγω του τραύματος του παιδιού που έχασε προηγουμένως. Να φωτίσουμε τις αδύναμες πλευρές του χαρακτήρα.

«Αυτό που εμένα με τράβηξε πολύ στον δεύτερο κύκλο σεναριακά είναι η εμβάθυνση στις σχέσεις. Ακόμη και ανατροπές, θα δεις πως ο τρόπος που γεννάει η Αλεξάνδρα δεν είναι ένας τρόπος που περιμένουμε. Αλλά είναι πραγματικός», πρόσθεσε η Στεφανία Γουλιώτη.

Δείτε όσα είπε η Στεφανία Γουλιώτη για τον β’ κύκλο του Maestro από το 15 λεπτό και μετά:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button