ΓυναίκαΜόδα

Survivor: Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους είναι ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας

Στο επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor είδαμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας αμέσως μετά την ένωση των παικτών. Όταν τα τραγούδια και οι χοροί έπαψαν, οι εναπομείναντες παίκτες βρέθηκαν στην ίδια παραλία και λίγο αργότερα συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό έξω από τον στίβο μάχης.

Εκεί ο παρουσιαστής, αφού σχολίασε μαζί τους τα παραλειπόμενα της λαμπερής βραδιάς, τους ενημέρωσε για μία έκτακτη εξέλιξη στην πορεία του Survivor. Πιο συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως για τις επόμενες δύο εβδομάδες οι κοπέλες των δύο ομάδων δεν κινδυνεύουν να βγουν υποψήφιες προς αποχώρηση και κατά συνέπεια να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Λίγη ώρα αργότερα, οι δύο ομάδες ρίχτηκαν στον στίβο μάχης για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor και μετά από έναν απαιτητικό αγώνα, που κατέληξε σε flag race, οι Μπλε πήραν την πολυπόθητη νίκη και οδήγησαν τους Κόκκινους στην κάλπη.

Αν και οι ψήφοι αρχικά μοιράστηκαν ανάμεσα σε εκείνον και τον Χριστόφορο Ταξίδη, τελικά ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους συγκέντρωσε τις περισσότερες και βγήκε στον τάκο ως ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας.

«Είναι μία διαδικασία αναπόφευκτη. Αν κάτι δεν μπορείς να το αποφύγεις, καλύτερα να το απολαμβάνεις. Οπότε κι εγώ θα πάω στη μονομαχία να το απολαύσω κι όποιος άλλος θέλει να με συντροφεύσει σε εκείνη τη βραδιά», δήλωσε ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στο Survivor.

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button