Τεχνολογία

Τερίμ: «Ήταν η πιο κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού από τότε που ήρθα»

Ο Παναθηναϊκός έπεσε αμαχητί στην Opap Arena, με τον Φατίχ Τερίμ να κάνει λόγο για τη χειρότερη εμφάνιση του «τριφυλλιού» επί των ημερών του, μιλώντας στην συνδρομητική τηλεόραση μετά την ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ.

Πάντως ο Τούρκος τεχνικός στάθηκε στη φάση που η ομάδα του ζήτησε πέναλτι, τονίζοντας ότι «όλοι είδαν το πέναλτι στον Κώτσιρα πλην του διαιτητή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλο μας. Έπαιξε πολύ καλά και άξιζε αυτή την νίκη. Δεχτήκαμε πολύ νωρίς το γκολ και μας χάλασε λίγο την ισορροπία αυτό. Δεν μπορούσαμε μετά να κάνουμε το παιχνίδι που θέλαμε, ήταν η πιο κακή εμφάνιση που έχουμε κάνει από την ημέρα που ήρθα.

Θα μπορούσαμε να μπούμε στο παιχνίδι στη φάση με τον Κώτσιρα που ήταν πέναλτι. Το είδαν όλοι, εκτός από τον Γάλλο διαιτητή. Εκτός αυτού, δεν ήμασταν και πολύ καλοί στο γήπεδο σήμερα. Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν θέλαμε, αλλά αξίζαμε να χάσουμε και αυτό έγινε. Δεν παίξαμε καλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το τι σημαίνει αυτό το αποτέλεσμα για τα ματς που απομένουν, είπε: «Θα επηρεάσει τα υπόλοιπα παιχνίδια αυτό, δεν έπρεπε να πληγωθούμε σήμερα. Αν είχαμε κερδίσει ή φέρναμε ισοπαλία θα ήταν αλλιώς, τώρα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Θα συνεχίσουμε μέχρι τον τελευταίο αγώνα. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να γίνουν τα πάντα. Εμείς δεν τα παρατάμε ποτέ».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button