lifestyle

Το πρώην μοντέλο Πολίνα Πορίζκοβα δείχνει τα σημάδια από το χειρουργείο στα ισχία της

Το πρόβλημα με την συγγενική δυσπλασία των ισχίων αντιμετώπισε με χειρουργική επέμβαση το 58χρονο πρώην μοντέλο Πολίνα Πορίζκοβα.

Δεν δίστασε μάλιστα το πρώην μοντέλο να ανεβάσει και τις πρώτες φωτογραφίες μετά την χειρουργική επέμβαση στο Instagram. Αποκάλυψε και τις ουλές που τις έκαναν οι γιατροί στο χειρουργείο.

Σε ανάρτησή της η Πορίζκοβα αναφέρει… «Μπαίνοντας στο χειρουργείο το μόνο που σκεφτόμουν ήταν οι ουλές. Αυτές που έχω τις έχω αγκαλιάσει. Αλλά δεν έχω καμία διάθεση να αποκτήσω καινούργιες».

Το πρώην μοντέλο μόνο καλά λόγια είχε να μπει για τους γιατρούς. «Μελέτησα την θέση των τομών, τον τρόπο με τον οποίο έγιναν τα ράμματα και θαύμασα την ωραία δουλειά που έκαναν οι δύο ικανότατοι γιατροί. Είναι σαν να ανήκουν σε κάποιον άλλον».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

«Γνωρίζω ότι οι τομές θα γίνουν σύντομα κομμάτι μου. Θα μου θυμίζουν περασμένο πόνο και νέες νίκες. Θα μπουν στην ομάδα των άλλων “εγγραφών” στο κορμί και το μυαλό μου – ορατών και αόρατων – οι οποίες όλες μαζί αποτελούν την συνεκτική ουσία που με συγκροτεί, ένα σύνολο παλαιών πληγών που έχουν επουλωθεί.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

Θα γίνουν κομμάτι αυτού που αποτελεί τον χάρτη μου. Και όπως και για όλες τις άλλες θα τις αποδεχθώ και θα είμαι περήφανη γι’ αυτές. Αλλά δεν έχω καμία πρόθεση να αποκτήσω καινούργιες» γράφει.

To άρθρο Το πρώην μοντέλο Πολίνα Πορίζκοβα δείχνει τα σημάδια από το χειρουργείο στα ισχία της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button