ΓυναίκαΜόδα

Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι φήμες για τρίτο πρόσωπο και η κρίση στον γάμο τους πριν πέντε χρόνια!

Σαν «βόμβα» έσκασε το βράδυ της Παρασκευής 19/4 η ανακοίνωση του διαζυγίου του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ.

Το ζευγάρι ύστερα από 14 χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, διατηρώντας ωστόσο τον σεβασμό ο ένας προς το πρόσωπο του άλλου.

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους…», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του διαζυγίου που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής βασιλικής οικογένειας.

Τους τελευταίους μήνες, οι κοινές τους εμφανίσεις είχαν «παγώσει». Η Τατιάνα Μπλάτνικ μάλιστα, ταξίδευε ολοένα και συχνότερα στο εξωτερικό, χωρίς εκείνον. Η τελευταία κοινή τους λήψη στα social, παρά το ότι εκείνη εξακολούθησε να καμαρώνει και το 2024 για τη φωτογραφική δουλειά του, ήταν τον Οκτώβριο, στα γενέθλιά του.

Φήμες για τρίτο πρόσωπο

Σύμφωνα όμως με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Απογευματινή», πηγές εκ των έσω, κάνουν λόγο για τρίτο πρόσωπο από την πλευρά του Νικολάου. «Πρόκειται για μία γυναίκα που γνώρισε από κοινούς γνωστούς, με την οποία συνδέονται σοβαρά» λένε χαρακτηριστικά.

Τα σενάρια χωρισμού είχαν κυκλοφορήσει και το 2019, αλλά τότε διαψεύστηκαν πανηγυρικά – με μετέπειτα κοινές τους εμφανίσεις, όπου ήταν μες στα μέλια. Τώρα όμως είναι επίσημο.Το διαζύγιο είναι παρόν. Και, όπως υποστηρίζουν οι καλά γνωρίζοντες, περιθώρια επανασύνδεσης δεν υφίστανται, καταλήγει το άρθρο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button