Τεχνολογία

H realme παρουσιάζει την επόμενης γενιάς camera με Flagship Periscope

Η realme, το ταχύτερο αναπτυσσόμενο brand smartphone διεθνώς, ανακοίνωσε σήμερα, στο παγκόσμιο λανσάρισμα που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας ότι η σειρά ναυαρχίδα realme 12 Pro Series θα περιλαμβάνει έναν τηλεφακό με (Flagship )Periscope στη camera του, το οποίο θεωρείτε ως κορυφαία συσκευή στην κατηγορία του.

Φέτος η realme φέρνει ως πρώτη συσκευή στην Ευρώπη την συσκευή C67, με νέες αναβαθμίσεις. Ενώ ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της realme, Sky Li, ανακοίνωσε ότι το 2024 θα είναι η χρονιά του rebranding. Η εταιρεία παρουσίασε το νέο της σλόγκαν, “Make it real” και επανατοποθετήθηκε ως ένα τεχνολογικό brand τεχνολογική που κατανοεί καλύτερα τους νέους χρήστες. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία δίνει έμφαση στη φωτογραφία και στην απεικόνιση της ως Next-gen Imaging.

Next-gen φωτογραφία με την camera με τηλεφακό Flagship Periscope

Η realme αναγνωρίζει την προτίμηση των νεαρών χρηστών για τηλεφακούς με zoom 3X .Για να είναι δυνατή η χρήση υψηλών επιπέδων ζουμ, ο τηλεφακός flagship periscope είναι η μόνη βιώσιμη επιλογή. H συγκεκριμένη τεχνολογία παρουσιάζει τεχνικές προκλήσεις και υψηλό κόστος, για αυτό η realme γεφυρώνει αυτό το κενό κάνοντας την αποκλειστική για σειρές ναυαρχίδας οι οποίες θα έχουν τηλεφακό Flagship Periscope.

Η realme έχει αναπτύξει μια ιδιόκτητη formula με τηλεφακό Flagship Periscope ώστε να διασφαλίζει κορυφαία ποιότητα απεικόνισης στις φωτογραφίες υπό διάφορες συνθήκες, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο realme GT5 Pro.

Η σειρά realme 12 Pro υιοθετεί την ίδια προσέγγιση, ενσωματώνοντας ένα δυνατό αισθητήρα, μια πλατφόρμα υψηλών επιδόσεων και έναν προηγμένο αλγόριθμο, που οδηγούν στην επίτευξη κορυφαίων επιδόσεων στις φωτογραφίες.

Ο καλύτερος τηλεφακός Flagship Periscope στην κατηγορία του

Η σειρά realme 12 Pro Series έχει τηλεφακό όπου βελτιώνει την ευκρίνεια και τη σταθερότητα των νυχτερινών λήψεων, ενώ ελαχιστοποιεί τις αντανακλάσεις και τις σκιές. Ο τηλεφακός αυτός έχει έναν μοναδικό συνδυασμό OIS με κλίση πρίσματος, επίστρωση δομής υπο-μήκους κύματος και φακού με κυματοειδές μοτίβο, ενώ η συγκεκριμένη τεχνολογία χρησιμοποιήθηκε και στο GT5 Pro. Διαθέτει λειτουργία πορτραίτου 3X με εστιακή απόσταση πορτραίτου 71 mm, δημιουργώντας ένα φυσικά ρηχό βάθος πεδίου ιδανικό για πορτραίτα. Επιπλέον, η σειρά realme 12 Pro Series ηγείται της κατηγορίας της σε δυνατότητες τηλεφακού, προσφέροντας ψηφιακό ζουμ έως και 120X.

Ο αισθητήρας επόμενης γενιάς και zoom χωρίς απώλειες

Η κύρια κάμερα του realme 12 Pro Series διαθέτει αισθητήρα Sony IMX890 OIS, ο οποίος βελτιώνει τη νυχτερινή φωτογράφιση. Αυτή η κάμερα διαθέτει αισθητήρα μεγάλου μεγέθους 1/1,56”, ισοδύναμη εστιακή απόσταση 24 mm και ευρύ διάφραγμα f/1,8, καθιστώντας την ιδανική για νυχτερινή φωτογράφηση. Με την υποστήριξη OIS, υπερέχει στην παροχή σταθερής εγγραφής βίντεο και στη βελτιστοποίηση του ποσοστού επιτυχίας των φωτογραφιών. Επιπλέον, η σειρά realme 12 Pro Series διαθέτει έναν τηλεφακό και μια υπερ-ευρυγώνια κάμερα με περισκόπιο. Προσφέρει ζουμ χωρίς απώλειες στα 0,6x, 1x, 2x, 3x, 5x, παρέχοντας μια φωτογραφική εμπειρία χωρίς απώλειες.

Ο αλγόριθμος MasterShort

Η realme, σε συνεργασία με την Qualcomm, έχει δημιουργήσει τον αλγόριθμο της επόμενες γενιάς, τον MasterShot. Η σειρά realme 12 Pro Series είναι η πρώτη και μοναδική συσκευή στην κατηγορία της που επεξεργάζεται τομείς RAW, εξασφαλίζοντας κορυφαία καθαρότητα, δυναμικό εύρος και ρεαλισμό σε κινηματογραφικά πορτραίτα. Ενώ ο αλγόριθμος MasterShot χαρακτηρίζεται ως αλγόριθμος της επόμενης γενιάς που ενσωματώνει την λειτουργία LightFusion Engine για βελτιωμένη διαύγεια και τόνο στη φωτογραφία. Παράλληλα η λειτουργία NightEye Engine ενισχύει τις νυχτερινές φωτογραφίες, ενώ το φίλτρο πορτραίτου ταινίας, επιτρέπει την λήψη εντυπωσιακών πορτραίτων.
Συνεργασία realme με τον διεθνή σχεδιαστή πολυτελών ρολογιών Ollivier Savéo

Ο Ollivier Savéo, γνωστός για την ηγετική του θέση σε ομάδες ρολογιών και κοσμημάτων υψηλής ποιότητας, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με διάσημες ελβετικές μάρκες ρολογιών, όπως οι Rolex, Roger Dubuis, Piaget, Breitling και Quentin. Για αυτό τον λόγο η realme συνεργάστηκε με τον Ollivier Savéo, τον διεθνή designer σχεδιασμού πολυτελών ρολογιών, ώστε να δημιουργήσουν ένα πολυτελές σχέδιο ρολογιού για τη σειρά realme 12 Pro Series. Η τεχνογνωσία του έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία ενός πολυτελούς σχεδιασμού ρολογιού, τα οποία περιλαμβάνουν ένα χρυσό αυλακωτό πλαίσιο, γυαλισμένο καντράν με ηλιοφάνεια, δέρμα Premium Vegan και ένα βραχιόλι 3D Jubilee.

realme: Ένα brand που κατανοεί τους νέους χρήστες, «Make it real»

Η νέα τοποθέτηση της realme ως “ένα τεχνολογικό brand που κατανοεί καλύτερα τους νέους χρήστες” ευθυγραμμίζεται με την αποστολή της να παρέχει τεχνολογικές εμπειρίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες.

– Yψηλής ποιότητας και καινοτομία: Η realme έχει δεσμευτεί για την επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης και εστιάζει λιγότερο σε βραχυπρόθεσμες μετρήσεις όπως ο όγκος πωλήσεων. H realme δίνει προτεραιότητα σε παράγοντες όπως η εμπειρία που έχουν οι χρήστες, το engagement μεταξύ των χρηστών και της εταιρείας, την φήμη και την βιωσιμότητα .
– Βασική ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: Η realme θα συνεχίσει τη στρατηγική της με γνώμονα το”Simply Better Strategy”, εστιάζοντας στη δύναμη του προϊόντος. Για αυτό επενδύει σε τεχνολογικές εξελίξεις στις επιδόσεις, στην ποιότητα της εικόνας και το σχεδιασμό. Επιπλέον, η realme θα είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τους χρήστες της, για να κατανοεί τις ανάγκες τους.
– Brand- Oriented: Η realme στοχεύει να παρέχει συνεκτικές εμπειρίες ανάμεσα στους χρήστες και τα προϊόντα της, ώστε να υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους.

Το παγκόσμιο λανσάρισμα της σειρά realme 12 Pro Series τον Ιανουάριο, αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό άλμα στο ταξίδι του rebranding της realme, προσφέροντας στους νέους χρήστες, μια νέα φωτογραφική εμπειρία με μια συσκευή ναυαρχίδα, με camera που έχει τηλεφακό Flagship Periscope και έναν πολυτελή σχεδιασμό ρολογιού που αποδεικνύει την δέσμευση της realme προς την καινοτομία.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button