lifestyle

Μαρία Μπακοδήμου για Φώτη Σεργουλόπουλο: Όταν οι άνθρωποι αλλάζουν διαφορετικά, δημιουργούνται αποστάσεις

“Ο καθένας έχει αυτή την υποχρέωση για τον εαυτό του. Να ζει με τους όρους του και με το περιβάλλον που θέλει” σημείωσε η Μαρία Μπακοδήμου.

Η Μαρία Μπακοδήμου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον Νίκο Γεωργιάδη. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ απάντησε μεταξύ άλλων για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά.

Φέτος νιώθω ότι έχεις ακόμα μεγαλύτερη άνεση να σχολιάσεις κάτι που σε ενοχλεί.

Νομίζω ότι πάντα το έκανα. Μπορεί να συμβαίνουν περισσότερα πλέον που να αξίζουν ένα αυστηρό σχόλιο. Σκέψου τι θα λέγαμε στο ΦΜ και πριν, στο Tv Tiglon. δεν βάζαμε φρένο.

Εσύ βέβαια είχες αναπτύξει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο μια τηλεοπτική χημεία που έγραψε ιστορία.

Ήταν ένα σοβαρό ταίριασμα.

Δεν θα μπορούσαμε να το ξαναδούμε ποτέ;

Οι άνθρωποι αλλάζουν. Χωρίς να σημαίνει ότι γίνονται καλύτεροι ή χειρότεροι, όταν αλλάζουν διαφορετικά, δημιουργούνται αποστάσεις. Δεν το αξιολογώ ως καλό ή κακό. Απλά όταν παίρνεις αποστάσεις, έχεις αποκλίνει, οπότε είναι δύσκολο να βρεθείς ξανά στο ίδιο σημείο. Πάντα στα επαγγελματικά μου, όταν αισθανόμουν ότι κάτι δεν μου ταίριαζε, αναζητούσα κάτι άλλο που πίστευα τότε ότι θα μου ταίριαζε.

Ο καθένας έχει αυτή την υποχρέωση για τον εαυτό του. Να ζει με τους όρους του και με το περιβάλλον που θέλει. Να ζει κάνοντας πράγματα που γεμίζουν την ψυχή του επαγγελματικά και προσωπικά. Να ζει υπηρετώντας το σκοπό που έχει στη ζωή του.

To άρθρο Μαρία Μπακοδήμου για Φώτη Σεργουλόπουλο: Όταν οι άνθρωποι αλλάζουν διαφορετικά, δημιουργούνται αποστάσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button