Τεχνολογία

Πάτρα: Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στον τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Στη σύλληψη ενός 38χρονου κατηγορούμενου για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Σύμπραξη εκδίκησης»  προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας η ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για ένα άτομο που φέρεται να έχει σχέσεις με τον αντιεξουσιαστικό χώρο και να ζούσε στην Πάτρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εμπλέκεται στο χτύπημα σε βάρος του κτηρίου της Εθνικής Τράπεζας στην περιοχή των Πετραλώνων αλλά και στην τοποθέτηση μηχανισμού στο σπίτι επιχειρηματία οποίος διατηρεί επιχείρηση που είχε εμπλοκή στην κατασκευή του στεγάστρου Καλατράβα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο κινητό του τηλέφωνο, πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε διεγραμμενο αρχείο με χειρόγραφη προκήρυξη για το χτύπημα στην Εθνική τράπεζα. Επίσης, βρέθηκε προκήρυξη για το χτύπημα στο σπίτι του επιχειρηματία με την εμπλοκή στην κατασκευή του στεγάστρου Καλατράβα.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Σύλληψη 38χρονου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη στην Πάτρα, μεσημβρινές ώρες σήμερα (22 Απριλίου 2024), 38χρονος ημεδαπός, σε εκτέλεση σχετικού Εντάλματος Σύλληψης Ανακριτή Αθηνών για συμμετοχή στην Τρομοκρατική Οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης (Σχετ. η από 27-02-2024 Ανακοίνωση του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον των αρμοδίων Δικαστικών Αρχών».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button