ΓυναίκαΜόδα

Eurovision 2024: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στο Τιρκουάζ Χαλί

Η Μαρίνα Σάττι είναι η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας στις 7, 9 και 11 Μαΐου.

Χθες, Κυριακή 5/5 το Τιρκουάζ Χαλί του μουσικού διαγωνισμού στρώθηκε και φέτος σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη της διαγωνιστικής εβδομάδας.

H Μαρίνα Σάττι εμφανίστηκε ευδιάθετη και χαμογελαστή, περπάτησε στο Τιρκουάζ Χαλί και συνομίλησε με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, καθώς και με τις παρουσιάστριες του event, τις δημοφιλείς drag queens Elecktra και Tia Kofi.

Η εκδήλωση έγινε στο συνεδριακό και συναυλιακό μέγαρο Malmö Live και η Μαρίνα Σάττι μαζί με όλη την ομάδα της, αλλά και με τους καλλιτέχνες από τις άλλες χώρες φωτογραφήθηκαν και διασκάδασαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη χρονιά που το Τιρκουάζ Χαλί δεν μεταδόθηκε ζωντανά. Ωστόσο, τις σύντομες συνεντεύξεις των εκπροσώπων οι φίλοι του Διαγωνισμού είχαν τη δυνατότητα να τις παρακολουθήσουν live στα επίσημα κανάλια της Eurovision στο YouTube και στο TikTok.

Δείτε φωτογραφίες:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button