Πολιτική

Οι σφαλιάρες των χριστιανών, οι πύλες της κολάσεως, οι καλικάντζαροι και ο Παΐσιος

Δυναμικό comeback έκανε ο βουλευτής της Νίκης Νίκος Παπαδόπουλος σήμερα (22.04.2024) στη Βουλή, λέγοντας πως οι πιστοί χριστιανοί έχουν αρχίσει να «μοιράζουν σφαλιάρες» στις εκκλησίες, αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε την Κυριακή η βουλευτής της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη. 

Και επειδή οι πύλες της Κολάσεως μπορεί να μην άνοιξαν τις ημέρες των Χριστουγέννων, οι καλικάντζαροι να κάθισαν στα αβγά τους και μην βγήκαν για να πειράξουν τον λαό του Θεού, ο βουλευτής της Νίκης Νίκος Παπαδόπουλος είπε να προκαλέσει πάλι τον κακό χαμό με το απαράδεκτο σχόλιο του. 

Ειδικότερα, ο βουλευτής της Νίκης, Νίκος Παπαδόπουλος αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε την Κυριακή (21/04/2024) η βουλευτής της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη, είπε πως «οι πιστοί χριστιανοί έχουν αρχίσει να μοιράζουν σφαλιάρες στις εκκλησίες».

«Το είδαμε στο τελευταίο νομοσχέδιο που επιβλήθηκε η άποψη του 10% του πληθυσμού στο θέλημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού. Δώσαμε παιδιά και δικαιώματα τεκνοθεσίας στις ΛΟΑΤΚΙ οικογένειες, τις προάγεται αυτές δεν ξέρω πως θα λύσετε το δημογραφικό με αυτό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι διχάζετε για ακόμα μια φορά τον ελληνικό λαό. Να γίνονται επεισόδια μεταξύ των νεαρών γιατί έχει θιγεί το κοινό αίσθημα έπρεπε να τα σκεφτείτε αυτά», είπε αρχικά ο κ. Παπαδόπουλος και πρόσθεσε με νόημα:

«Όταν παραβιάζεται και φιμώνεται η συντηρητική πλειοψηφία θα έχουμε τέτοια πράγματα. Ακόμα και μέσα στην εκκλησία πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες. Συγκεντρωθείτε θα δούμε και χειρότερα με αυτά που κάνετε».

Οι αναφορές του βουλευτή της Νίκης προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των γαλάζιων βουλευτών, με τον ίδιο να επανέρχεται και να λέει πως «βεβαίως την καταδικάζουμε την βία αλλά ποιος την προκαλεί τη βία».

Και συνέχισε την επίθεση στη ΝΔ λέγοντας πως θα υποστεί πανωλεθρία από όλα αυτά γιατί έβαλε τη προβιά του πατριώτη. «Και τολμάτε να πηγαίνετε στις εκκλησίες που σας χλευάζουν και ακόμα πηγαίνετε! Δεν καταλαβαίνετε ότι πήγατε 100% απέναντι στην Αγία Γραφή;».

Η προεδρεούσα της Επιτροπής Μαρία Σούκουλη τον κάλεσε να ανακαλέσει, όμως ακολούθησε νέα έκρηξη.

«Η ντροπή είναι όλη δική σας. Μη μου χτυπάτε το χέρι κυρία μου! Ηρεμήστε κυρία μου. Ακούω τι λέω, εσείς δεν καταλαβαίνετε τι κάνετε! Ξυπνήστε ο λαός ξύπνησε. Οι αρχαίοι έλεγαν δεν νομοθετούν εναντίον της φύσης και οι χριστιανοί δεν νομοθετούν εναντίον του θεού».

Ο συγκεκριμένος βουλευτής είναι γνωστός και από τα όσα είπε για τους καλικάντζαρους λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, όπου από το βήμα της Βουλής ανέφερε πως βγαίνουν από τις πύλες της κολάσεως δαιμόνια – καλικάντζαροι και επιτίθενται στον λόγο του Θεού!

«Στις άγιες ημέρες που εισερχόμαστε θέλει πραγματικά μεγάλη προσοχή. Γίνονται και ακούγονται τα χειρότερα. Θυμάμαι ως νεαρός ιατρός που εφημέρευα στο ΑΧΕΠΑ βλέπαμε τα χειρότερα, θα επιβεβαιώσουν αντίστοιχα και άλλοι ιατροί συνάδελφοι» υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος.

«Το τι ξύλο έπεφτε αυτές τις ημέρες αγάπης στις οικογένειες – οι άνδρες χτυπούσαν τις γυναίκες, οι γυναίκες τους άνδρες, τα παιδιά τους γονείς και οι γονείς τα παιδιά! Γι’ αυτό βγήκε ξέρετε και το ξύλο της χρονιάς» είπε ο βουλευτής της Νίκης, για να συνεχίσει:

«Λοιπόν οι παλαιότεροι, οι γονείς και οι παππούδες μας, έλεγαν ότι τις ημέρες αυτές ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως και βγαίνουν τα δαιμόνια που πειράζουν τον λαό του Θεού!

Τους έλεγαν μάλιστα και καλικάντζαρους. Ο μακαριστός Χριστόδουλος θα έλεγε μάλιστα ότι τα απύλωτα στόματα ανοίγουν και ξερνούν δηλητήριο».

Κληθείς να δώσει διευκρινίσεις για τις δηλώσεις του ο κ. Παπαδόπουλος είπε στον ΑΝΤ1 ότι «μετέφερα την εμπειρία εμπειρία της ζωής μου, μπορεί να ήταν και λάθος».

«Ήταν σχήμα λόγου, μετέφερα ένα κόμμάτι της εμπειρίας μου δεν είμαι σαν του χαρτογιακάδες» τόνισε για να συνεχίσει:

«Ελάτε μαζί μου μια ημέρα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, τα χειρότερα γίνονται αυτές τις ημέρες».

Στις επίμονες ερωτήσεις, τέλος, για το αν πιστεύει πραγματικά ότι υπάρχουν καλικάντζαροι ο βουλευτής της Νίκης αρχικά απάντησε «ας ψάξουν όσοι τους πιστεύουν να τους βρουν» και συνέχισε «μιλάμε σοβαρά κι εσείς κάνετε…».

«Ο Παΐσιος, οι μειονότητες και είμαστε χριστιανοί και τους ανεχόμαστε»

Επιπλέον στην 6λεπτη και εκτός θέματος  – όπως δήλωσε ο ίδιος – με το ζήτημα που βρισκόταν στην ημερήσια διάταξη της Βουλής παρέμβασή του στη ζήτησε από το ΕΣΡ να επέμβει ώστε «να βάλει τάξη σε αυτό τον τόπο» καθώς επίσης και από όλους τους εκλεγμένους της Βουλής ώστε «να ζητήσουν τα δίκαια της θρησκείας μας».

Δεν έλειψαν και οι αναφορές, με αφορμή δηλώσεις στα ΜΜΕ για τον Παΐσιο, τον «άγιο της καρδιάς μας» όπως είπε όπως το «ότι είμαστε χριστιανοί και τους ανεχόμαστε» και ότι τι θα γινόταν εάν αντίστοιχες δηλώσεις γίνονταν σε μουσουλμανική χώρα…

Τέλος έκανε λόγο για μειονότητες, για γάτες και σκυλιά, προσθέτοντας ότι «όλα τα ζώα τα αγαπάμε».

«Ο θάνατος του Μπάρμπερ σχετίζεται με το εμβόλιο covid»

Πιστός στις θεωρίες συνωμοσίας, αν και γιατρός στο επάγγελμα, υπονόησε, ακόμα αναπτύσσοντας επίκαιρη ερώτησή του στην Ολομέλεια ότι ο θάνατος του 29χρονου αθλητή Σόν Μπάρμπερς συνδέεται με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού προκαλώντας την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Όταν έρχεστε στη Βουλή, θα αφήνετε έξω τα συνωμοσιολογικά σας σενάρια και τους λαϊκισμούς» είπε ο υπουργός Υγείας στον Νίκο Παπαδόπουλο της Νίκης. 

Στη δευτερολογία του ο βουλευτής της Νίκης, επέμεινε σε αβάσιμους ισχυρισμούς πυροδοτώντας νέα ένταση. Απαντώντας ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Είναι ντροπή, θα έπρεπε να σας πάρουν πίσω το πτυχίο». 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button