Αθλητικά

Άρης – ΠΑΟΚ: Παραμένει εκτός ο Τόμας Μουργκ για τους Θεσσαλονικείς

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς τίτλου με τον Άρη στη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, με τον Τόμας Μουργκ να παραμένει εκτός στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Μουργκ είχε ενοχλήσεις στο ματς με τον Παναθηναϊκό και ακόμη δεν έχει επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο Άρης – ΠΑΟΚ να είναι αμφίβολη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα τον περιμένει πάντως μέχρι την τελευταία στιγμή και θα υπάρξει νέα εκτίμηση αύριο Σάββατο (18/05/24) για την κατάστασή του.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Δύο μέρες ακόμα. Δύο μέρες για τον τελευταίο τελικό της σεζόν. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του με απόλυτη συγκέντρωση για τον μεγάλο στόχο.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (17.05) ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ακολούθησε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, ενώ στο τελευταίο μέρος διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

Ο Τόμας Μουργκ συνέχισε με θεραπεία κι η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου αύριο. Το Σάββατο (18.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία».

 

To άρθρο Άρης – ΠΑΟΚ: Παραμένει εκτός ο Τόμας Μουργκ για τους Θεσσαλονικείς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button