ΓυναίκαΜόδα

Η Άννα Βίσση και ο Λευτέρης Πανταζής αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα πάνω στη σκηνή

Στο Hotel Ερμού όπου και εμφανίζεται η Άννα Βίσση διασκέδασε το βράδυ του Σαββάτου 13 Απριλίου ο Λευτέρης Πανταζής, αφού ολοκλήρωσε τις πρόβες του στο νυχτερινό κέντρο, όπου κάνει σε λίγες μέρες πρεμιέρα με την Έλλη Κοκκίνου.

Όταν η Άννα Βίσση, τον αντιλήφθηκε, δεν μπορούσε να μην τον σηκώσει on stage και μαζί να ερμηνεύσουν μεγάλες επιτυχίες, που τους έγραψε ο Νίκος Καρβέλας.

Η Άννα Βίσση, δεν έκρυψε και δημόσια τον θαυμασμό της, για τον άνθρωπο και καλλιτέχνη Λευτέρη Πανταζή, αποκαλώντας τον, δια μικροφώνου, Elton John της Ελλάδος και του κόσμου όλου.

Ο Λευτέρης Πανταζής με την σειρά του, την αποθέωσε, θυμούμενος πόσο όμορφα είχαν περάσει οι δυο τους, το 1989, στην θρυλική τους συνεργασία στο «Διογένης Παλλάς», αλλά και στις προσωπικές στιγμές που είχαν μαζί και με τον Νίκο Καρβέλα, όταν του έγραφε τις μεγάλες επιτυχίες του, «Το ωραιότερο πλάσμα», και άλλα πολλά.

 

@leuterispantazis♬ πρωτότυπος ήχος – LEPA

Αφού ερμήνευσαν από κοινού και το «Είναι Αστείο», επισφράγισαν την on stage συνάντησή τους, με ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, κερδίζοντας την αποθέωση από το κατάμεστο κόσμου μαγαζί.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button