Τεχνολογία

Νέο Kymco Downtown GT 350i ABS/TCS

Το νέο, τρίτης γενιάς, Kymco Downtown GT 350i ABS/TCS είναι σημαντικά ανανεωμένο ειδικά στους τομείς της πολυτέλειας του ηλεκτρονικού εξοπλισμού ασφάλειας και της οδικής συμπεριφοράς.

Το Downtown GT 350i τρίτης γενιάς είναι ένα πολυτελές και ταυτόχρονα σπορ maxi scooter με μια τελείως νέα σχεδίαση που προσφέρει ευχρηστία, βελτιωμένη οδική συμπεριφορά, κορυφαία εργονομία και μεγαλύτερη άνεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα σέλα δύο επιπέδων διαθέτει αντιολισθητικό κάλυμμα και οι γωνίες που σχηματίζουν τα άκρα του αναβάτη προσφέρουν ευκολία χειρισμού, η αεροδυναμική προστασία από το φέρινγκ και τον ανεμοθώρακα κάνει τις μεγάλες διαδρομές περισσότερο άνετες.

Το νέο πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένο ατσάλι προκειμένου να παρέχει την απαιτούμενη στιβαρότητα, ενώ το χωρητικότητας 12,5 λίτρων ρεζερβουάρ είναι τοποθετημένο στο κέντρο για καλύτερη κατανομή βάρους και καλύτερη οδική συμπεριφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα φρένα έχουν επιλεγεί δύο δισκόφρενα μεγάλης διαμέτρου με διπίστονες δαγκάνες και το τελευταίας γενιάς δικάναλο σύστημα ABS 9.1 της Bosch που σε συνεργασία με το στάνταρ σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (Traction Control) προσφέρουν κορυφαία χαρακτηριστικά ασφάλειας στην οδήγηση.

Οι τροχοί έχουν μεγαλώσει σε διάμετρο (15” μπροστά, 14” πίσω) και πλέον προσφέρουν οδική συμπεριφορά και ασφάλεια στα πρότυπα μιας μοτοσυκλέτας μεσαίου κυβισμού.

O υγρόψυκτος τετραβάλβιδος κινητήρας των 321cc και 29Hp ανήκει στην προηγμένη οικογένεια G5-SC με πλεονέκτημα την χαμηλή κατανάλωση, την αθόρυβη λειτουργία, την αυξημένη ιπποδύναμη και το χαμηλό κόστος συντήρησης.

Η απόδοση του κινητήρα έχει σχεδιαστή με στόχο τη γραμμική λειτουργία σε όλο το φάσμα των στροφών του, όπως επίσης και την παροχή άφθονης ροπής από το ρελαντί.

Ο στάνταρ εξοπλισμός του νέου Kymco Downtown GT 350i ABS/TCS περιλαμβάνει: Φωτισμό Full Led, δίδυμους προβολείς με ενσωματωμένα DRL (φώτα ημέρας), σύστημα προειδοποίησης απότομου φρεναρίσματος (ESS) και σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (Traction Control).

Το σύστημα Keyless με ασύρματο κοντρόλ επιτρέπει την εκκίνηση και όλες τις λειτουργίες από τον κεντρικό περιστροφικό διακόπτη κάτω από το τιμόνι χωρίς κλειδί.

Μέσω αυτού, ο αναβάτης μπορεί να εκκινήσει το scooter, να ανοίξει τη σέλα και την τάπα του ρεζερβουάρ, όπως επίσης και να κλειδώσει το τιμόνι.

Ο χώρος κάτω από τη σέλα είναι φωτιζόμενος, μπορεί να φιλοξενήσει δύο κράνη Fullface και διαθέτει επένδυση κορυφαίας ποιότητας.

Κάτω από το τιμόνι υπάρχουν δύο ντουλαπάκια που μπορούν φιλοξενήσουν μικροπράγματα, όπως επίσης και δύο θύρες USB (A και C).

Η έγχρωμη οθόνη LCD 6” του πίνακα οργάνων προσφέρει εύκολη αναγνωσιμότητα νύχτα/μέρα και πλούσια πληροφόρηση, ικανή να καλύψει όλες τις ανάγκες του αναβάτη.

Τον πλούσιο εξοπλισμό συμπληρώνουν το κεντρικό σταντ, το πλαϊνό σταντ, τα αναδιπλούμενα εργονομικά μαρσπιέ καθώς και ευμεγέθεις χειρολαβές συνεπιβάτη.

Η τιμή αγοράς του νέου Kymco Downtown GT 350i ABS/TCS διαμορφώθηκε στα 5.495€ και το μοντέλο διατίθεται σε τρεις χρωματισμούς: Golden Grey, Petrol Blue και Abyss Black Matt.

Στάνταρ εξοπλισμός Kymco Downtown GT 350i ABS/TCS

• TCS (σύστημα ελέγχου πρόσφυσης)
• ΑΒS (δικάναλο)
• Full LED φωτισμός
• Προβολείς DRL (φώτα ημέρας)
• Σύστημα προειδοποίησης απότομου φρεναρίσματος (ESS)
• Keyless (σύστημα εκκίνησης και λειτουργιών χωρίς κλειδί)
• Έγχρωμη οθόνη LCD 6”
• Φωτιζόμενος χώρος κάτω από τη σέλα για 2 κράνη (Fullface)
• Ντουλαπάκια κάτω από το τιμόνι
• Θύρες USB-A και USB-C
• Πλαϊνό και κεντρικό σταντ

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button