Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε LIVE για την 26η αγωνιστική στη Euroleague

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στη Euroleague υποδεχόμενος την Φενέρμπαχτσε, για την 26η αγωνιστική στη διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τη Φενέρμπαχτσε για την 26η αγωνιστική της Euroleague, σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει πολλά όσον αφορά την κατάταξη της διοργάνωσης ενόψει των playoffs.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ισοβαθμεί με τον τουρκικό σύλλογο στο 15-10, επομένως με νίκη κάνει σημαντικό βήμα για την τετράδα, αφήνοντας πίσω το σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Με ενδεχόμενη ήττα, το «τριφύλλι» θα μπλέξει και όσον αφορά την εξάδα, με τον Ολυμπιακό να… καραδοκεί στην 7η θέση (15-11).

Αν και φαντάζει δύσκολο, οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να καλύψουν τη διαφορά του πρώτου αγώνα (83-69).

Για το παιχνίδι αυτό διαιτητές ορίστηκαν οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο) και Λούκα Καρντούμ (Κροατία).

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν στο Κάουνας από τη Ζαλγκίρις (80-68) για την 25η αγωνιστική της Euroleague ενώ έχασαν και από τον Άρη -εντός έδρας- για τη Basket League.

Από ήττα, όμως προέρχεται και η αντίπαλός του Παναθηναϊκού, αφού η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν συνδύασε με ευχάριστες αναμνήσεις την επίσκεψή της στο Μονακό (76-69).

Στο κλειστό ΟΑΚΑ επιστρέφουν πολλοί γνώριμοι και αγαπημένοι των φιλάθλων των «πρασίνων»: Ο Νικ Καλάθης και ο Γιώργος Παπαγιάννης που φόρεσαν τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όπως και ο νυν τεχνικός της Φενέρ, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Οι… αναμνήσεις ξαναγυρίζουν και για δύο παίκτες του Παναθηναϊκού, τους Κώστα Σλούκα και Κώστα Αντετοκούνμπο που έχουν αγωνιστεί στη Φενερμπαχτσέ.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε LIVE για την 26η αγωνιστική στη Euroleague δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button