Αθλητικά

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Με Κουτσίδη η αποστολή των Πειραιωτών για τη ρεβάνς του Conference League

Ο 19χρονος Ισίδωρος Κουτσίδης βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι ΦενέρμπαχτσεΟλυμπιακός, αφού ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τον επέλεξε για να ταξιδέψει με την ομάδα στην Τουρκία, για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Conference League.

Με τις απουσίες στο κέντρο τις άμυνας, όπου είναι τιμωρημένος και ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο Κουτσίδης πήρε… προαγωγή από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού και θα αποτελέσει μία έξτρα λύση για την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωντσταντινούπολη.

Από εκεί και πέρα, στην αποστολή που ανακοίνωσαν οι Πειραιώτες, επέστρεψε και ο Ντάνιελ Ποντένσε, που ήταν εκτός στο πρώτο παιχνίδι.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Οι επιλογές του κ. Μεντιλίμπαρ για τον δεύτερο προημιτελικό του Conference League απέναντι στη Fenerbahce. Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Πέμπτης (18/4, 22:00) απέναντι στη Fenerbahce, στο Şükrü Saracoğlu, για τα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης (16/4), που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο προπονητής μας κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή.

Αυτή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ελ Αραμπί, Κίνι, Αλεξανδρόπουλος, Κουτσίδης.

To άρθρο Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Με Κουτσίδη η αποστολή των Πειραιωτών για τη ρεβάνς του Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button