ΓυναίκαΜόδα

Μαίρη Συνατσάκη: Η εξομολόγηση για την πρώτη της ερωτική επαφή

Η Μαίρη Συνατσάκη στο νέο της βίντεο στο youtube μίλησε ανοιχτά για την πρώτη της σεξουαλική εμπειρία, αλλά και την πρώτη βραδιά που κοιμήθηκε σε σπίτι φίλους της.

«Ήμουν 16,5 στα 17 και αισθανόμουν τρομερό felle pleasure γιατί οι φίλες μου όλες είχαν ολοκληρώσει. Ήμουν σε μία φάση με ένα παιδί για 2,5 μήνες όλο κι όλο, ήταν λίγο μεγαλύτερός μου. Δεν με πίεσε καθόλου, ούτε τίποτα. Εγώ νομίζω ότι ένιωθα μια εσωτερική πίεση ότι πρέπει να το κάνουμε αυτό τώρα και ήταν… ούτε τραυματικό, αλλά ούτε και τίποτα. Ήταν πάρα πολύ διεκπαιρεωτικό και δεν το ξανακάναμε και ποτέ. Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε γιατί στα αλήθεια δεν ήμουν συνδεδεμένη με αυτό το παιδί.

Τώρα που το σκέφτομαι μου φαίνεται πολύ περίεργο, αλλά ταυτόχρονα το έχω απομυθοποιήσει κιόλας. Το κάνουμε και λίγο τεράστιο της πρώτης φοράς, αλλά έχει και μια σημασία για το ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος που έκανα πρώτη φορά στη ζωή μου σεξ. Δεν σήμαινε τίποτα, ήταν κρίμα», είπε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Για την πρώτη φορά που κοιμήθηκε το βράδυ σε σπίτι του φίλου της η Μαίρη Συνατσάκη εξομολογήθηκε: «Την πρώτη φορά που κοιμήθηκα με κάποιον… δεν  κοιμήθηκα, αισθάνθηκα άβολα, εγώ είχα ούτως ή άλλως  κρίσεις πανικού. Έλεγα… τώρα θα μου συμβεί, θα με περάσει για τρελή, τι θα κάνω μέσα στη νύχτα, τι κάνω, πώς θα σηκωθώ. Χάλια μαύρα, περίμενα να ξημερώσει να σηκωθούμε να φύγουμε, πέρασα φρικτά».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button