lifestyle

Η Δανάη Μιχαλάκη για τον Γιώργο Παπαγεωργίου και τη μητρότητα – Η εξομολόγηση και η αποκάλυψη

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε η Δανάη Μιχαλάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για τη γέννηση της κόρης της, αλλά και για την πρώτη γνωριμία της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη γέννηση της κόρη της, έδωσε στη Ναταλία Γερμανού η Δανάη Μιχαλάκη, για τον νέο της ρόλο ως μητέρα, καθώς και για τη σχέση της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

«Οι πρώτοι μήνες με τη μικρή είναι κάτι το απερίγραπτο, μπορώ να σου μιλάω ώρες και δεν θα φτάσω εκεί που θέλω. Μας έχει γεμίσει όλους με χιλιάδες συναισθήματα και κάθε μέρα είναι και κάτι διαφορετικό και πολύ πιο δυνατό», είπε αρχικά η Δανάη Μιχαλάκη.

«Πιστεύω ότι όταν μία γυναίκα γίνεται μητέρα, νιώθει ότι μπορεί να τα κάνει όλα και ότι τα ξέρει όλα. Πελάγωσα την πρώτη μέρα αλλά τη δεύτερη ήταν σαν το έκανα από πάντα», εξομολογήθηκε η Δανάη Μιχαλάκη.

 

Όσον αφορά τη γνωριμία της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου η Δανάη Μιχαλάκη ανέφερε: «Η πρώτη μας γνωριμία με τον Γιώργο έγινε σε ένα κοκτέιλ μπαρ στη Σύρο που δούλευα εγώ. Το πρώτο μας ραντεβού ήρθε μετά από πάρα πολλούς μήνες. Η πρώτη μου επαφή με την μητέρα του Γιώργου, Φιλαρέτη Κομνηνού ήταν στην Επίδαυρο. Πήγαμε να την δούμε με τον Γιώργο στην Επίδαυρο και δέσαμε από την πρώτη στιγμή».

To άρθρο Η Δανάη Μιχαλάκη για τον Γιώργο Παπαγεωργίου και τη μητρότητα – Η εξομολόγηση και η αποκάλυψη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button