Αθλητικά

Ο Παναθηναϊκός μαθαίνει αντίπαλο στα πλέι οφ της Euroleague από το Μακάμπι – Μπασκόνια

Τα πλέι ιν της Euroleague ξεκινούν σήμερα (16/4), με το ελληνικό ενδιαφέρον να είναι μεγάλο, μιας και ο Παναθηναϊκός θα μάθει τον αντίπαλο του στα πλέι οφ.

Τα βλέμματα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού θα είναι απόψε (20:00) στραμμένα στο Βελιγράδι, εκεί όπου η Μακάμπι θα υποδεχθεί την Μπασκόνια, με τον νικητή να σφραγίζει την πρόκριση του στα πλέι οφ της Euroleague και να κλείνει ραντεβού με τους πράσινους, τους οποίους θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας.

Ο ηττημένος αυτού του ζευγαριού θα έχει μια ακόμα ευκαιρία για την πρόκριση του στις “8” καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, καθώς σε περίπτωση ήττας θα αγωνιστεί με το νικητή του άλλου ζευγαριού.

Πρόκειται για τον αγώνα Εφές – Βίρτους. Η τουρκική ομάδα υποδέχεται το ιταλικό σύνολο (21:00) στην Πόλη, με τον χαμένο της αναμέτρησης να αποχαιρετά την φετινή διοργάνωση.

Αντίθετα, ο νικητής του παιχνιδιού θα αντιμετωπίσει και πάλι σε μονό παιχνίδι τον ηττημένο της αναμέτρησης Μακάμπι-Μπασκόνια όπου και θα κριθεί η 8η θέση, με τον νικητή να διασταυρώνεται στα πλέι οφ με τη Ρεάλ.

Το πρόγραμμα των play-in:

Θέσεις 7-8

Μακάμπι – Μπασκόνια (20:00)

Θέσεις 9-10

Αναντόλου Εφές – Βίρτους Μπολόνια (21:00)

To άρθρο Ο Παναθηναϊκός μαθαίνει αντίπαλο στα πλέι οφ της Euroleague από το Μακάμπι – Μπασκόνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button