ΓυναίκαΜόδα

Μπέσσυ Μάλφα για Γεράσιμο Σκιαδαρέση: «Είναι ο άγγελός μου, τον λατρεύω»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε η Μπέσσυ Μάλφα, η οποία ρωτήθηκε για τους λόγους που δεν την βλέπουμε στις μικρές μας οθόνες αλλά και για τον σύζυγό της, Γεράσιμο Σκιαδαράση.

«Δε γνωρίζω γιατί δεν είμαι φέτος σε κάποια σειρά. Δεν είχα κάποια πρόταση για να είμαι ειλικρινής. Έκανα βέβαια το “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” που ήταν πάρα πολύ ωραία, αλλά για την επόμενη σεζόν δεν έχω κάποια πρόταση… », είπε αρχικά η Μπέσσυ Μάλφα.

Στη συνέχεια η Μπέσσυ Μάλφα ρωτήθηκε για την ημέρα του γάμου της με τον Γεράσιμο Σκιαδαράση.

«Τι να πω για τον άγγελό μου. Τον λατρεύω… Αυτό που θυμάμαι από την πρώτη μας συνάντηση είναι την αλήθεια του. Ήταν ένας συγκλονιστικός ηθοποιός που τον είχα δει στις ταινίες του Αγγελόπουλου. Μου άρεσε πάρα πολύ που τον συνάντησα, ένιωθα τιμή που ήμουν με έναν τέτοιο ηθοποιό, γιατί ήμουν νεότερη. Έλαμπε.

Η ημέρα του γάμου μας ήταν μια πάρα πολύ φωτεινή μέρα. Ήταν καλοκαίρι. Εγώ ήμουν μια νύφη με μια τεράστια κοιλιά, γιατί ήμουν έγκυος στα δίδυμα. Σαν τούρτα ήμουν με τα λευκά μου, μου είχαν κάνει και μπουκλάκια… Ήταν όλο το ελληνικό θέατρο και σινεμά εκεί.΄ Ηταν όλα τόσο φωτεινά, ένιωθα τόση αγάπη», εξομολογήθηκε η Μπέσσυ Μάλφα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button