ΓυναίκαΜόδα

H Βάσω Λασκαράκη ξεκαθαρίζει για την παρεξήγηση με την Κατερίνα Γερονικολού

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» μίλησε η Βάσω Λασκαράκη λίγο πριν ταξιδέψει στην Κύπρο με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο για επαγγελματικούς λόγους.

«Είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστώ με τον σύζυγό μου στα Cyprus Eating Awards. Για το μέλλον δεν ξέρω αν θα το ξανακάνουμε. Δεν μπορώ να σας πω. Προς το παρών εδώ μαζί», είπε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη.

Όσον αφορά την παρεξήγηση που προκλήθηκε με την Κατερίνα Γερονικολού, η ηθοποιός απάντησε: «Δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση με την Κατερίνα».

Να θυμίσουμε πως η ηθοποιός και νυν σύντροφος του Γιάννη Τσιμιτσέλη, Κατερίνα Γερονικολού, είχε αποκαλύψει πως βρέθηκε σε μια οντισιόν για μια παράσταση της Μιμής Ντενίση, έναν ρόλο που τελικά έκλεισε η Βάσω Λασκαράκη.

Ωστόσο, η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, Βάσω Λασκαράκη είχε τονίσει πως η ίδια αντικαταστάθηκε στο θέατρο από την Αθηνά Οικονομάκου και όχι από την Κατερίνα Γερονικολού, η οποία πήρε τον ρόλο εν τέλει μετά την Αθηνά.

«Ήταν η πρώτη μου δουλειά στο θέατρο στην Αθήνα, σεζόν 2009-2010. Μετά από μένα τον ρόλο πήρε η… Αθηνά Οικονομάκου. Εκεί γνωρίστηκα εγώ με την Αθηνά, τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζω. Μόνο αυτό έχω να δηλώσω. Μου έδωσε τον ρόλο η Μιμή Ντενίση το 2009 και μετά αντικατάσταση έκανε η Αθηνά Οικονομάκου», είχε πει η Βάσω Λασκαράκη στην Super Κατερίνα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button