Υγεία

Γυναίκα οδηγός πέτυχε το τρακάρισμα της χρονιάς – Κι ας είναι ακόμα Φεβρουάριος

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι από εκείνα που εάν δεν υπήρχε βίντεο, δεν θα το πίστευε κανείς και κυρίως οι ασφαλιστικές εταιρίες. Όλα συνέβησαν σε ένα συνοικιακό δρόμο στο Lynfield της Μασαχουσέτης στη Βόρεια Βοστώνη της Αμερικής, ενώ τα πλάνα κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως βλέπετε στο πλάι του δρόμου υπάρχει ένα φορτηγό που έχει κατεβασμένη την πλατφόρμα ανύψωσης στο ρυμουλκούμενο τρέιλερ πίσω του, ώστε να ξεφορτωθούν μερικές κούτες.

Τόσο το φορτηγό όσο και το τρέιλερ «πιάνουν» τη μία λωρίδα του δρόμου λόγω πλάτους και έτσι υπάρχει ένας κώνος ελάχιστα μέτρα πιο πίσω που προειδοποιεί τους οδηγούς. Μάλιστα στα πρώτα καρέ του βίντεο φαίνονται μερικά αυτοκίνητα να τα προσπερνούν χωρίς πρόβλημα. Εξάλλου δεν είναι και δρόμος με αυξημένη κίνηση.

Ωστόσο μία γυναίκα οδηγός με ένα Jeep Cherokee και πατημένο το γκάζι αντί να πάει από την ελεύθερη λωρίδα, μπαίνει με το αυτοκίνητο μέσα στο τρέιλερ παρά το μέγεθος του SUV. Κατάφερε να το χωρέσει με αδιανόητη ακρίβεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγες λεπτομέρειες έχουν γίνει γνωστές σχετικά με το περιστατικό, αλλά η σελίδα στο Facebook “Boston’s Wicked North Shore” αναφέρει ότι η έφηβη οδηγός τραυματίστηκε πολύ ελαφρά και με βάση την έλλειψη προσπάθειας να επιβραδύνει, φαίνεται πιθανό ότι ήταν αφηρημένη τη στιγμή της σύγκρουσης.

Ευτυχώς, κανείς δεν βρισκόταν στο ρυμουλκούμενο τη στιγμή της σύγκρουσης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button