lifestyle

«Έστειλα το "Του Αιγαίου τα μπλουζ" στην Eurovision 2 χρόνια πριν κυκλοφορήσει αλλά δεν πήγε καλά» αποκάλυψε ο Κώστας Μπίγαλης

Ο Κώστας Μπίγαλης μιλώντας στην κάμερα του Mega αναφέρθηκε στην τεράστια καριέρα του στο τραγούδι, για τη συμμετοχή του στην Eurovision αλλά και για τις σημερινές μουσικές τάσεις.

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» βγήκε ο γνωστός τραγουδιστής και μίλησε για την «μόδα» που ακολουθεί η μουσική βιομηχανία αλλά αναφέρθηκε και στην αποστολή του τραγουδιού του «Του Αιγαίου τα μπλουζ» στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Ο Κώστας Μπίγαλης είχε στείλει το τραγούδι το 1990, 2 χρόνια πριν κυκλοφορήσει επισήμως.

«Εμείς που είμαστε των 90s ακούμε πολλές φορές από τον κόσμο ότι δεν τους καλύπτουν αυτά που ακούνε», δήλωσε αρχικά ενώ για την τραπ ανέφερε:

«Κατά καιρούς βγαίνουν διάφορα που είναι “μόδα”. Τώρα είναι η τραπ, αυτές είναι εφευρέσεις διαφόρων influencers του χώρου για να δημιουργήσουν μια αγορά, αυτό είναι όλη η ιστορία».

Για το τραγούδι «Του Αιγαίου τα μπλουζ», ο Κώστας Μπίγαλης αποκάλυψε: «Δύο χρόνια πριν κυκλοφορήσει το έστειλα στη Eurovision. Δεν πήγε καλά. Δεν στεναχωρήθηκα γιατί τα ξέρω, απλά εκτέθηκαν αυτοί της ΕΡΤ. Υπάρχουν 4 κομμάτια που είναι τα κορυφαία, η Κατερίνα, τα Μπλουζ, η Μικρή μου Μέλισσα και το με την Πρώτη ματιά.

Η Δήμητρα Ρουμπέση είναι η καλύτερη παρτενέρ που είχα σε βίντεο κλιπ. Θυμάμαι που χορεύαμε και κάποια στιγμή είδα στο πρόσωπό της μια έκφραση περίεργη. Της λέω τι έπαθες και μου λέει “μου πάταγες το δάχτυλο του ποδιού”».

To άρθρο «Έστειλα το "Του Αιγαίου τα μπλουζ" στην Eurovision 2 χρόνια πριν κυκλοφορήσει αλλά δεν πήγε καλά» αποκάλυψε ο Κώστας Μπίγαλης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button