Τεχνολογία

Αποκάλυψη: To στικάκι που έδωσε τις πληροφορίες για την εγκληματική οργάνωση

Ένα στικάκι «ξεκλείδωσε» την έρευνα των διωκτικών Αρχών και αποκάλυψε τα πρόσωπα ένα προς ένα τα οποία συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση εναντίον των ΜΑΤ στις  7 Δεκεμβρίου 2023 στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη κατά την οποία βρήκε φριχτό θάνατο από ναυτική φωτοβολίδα ο αστυνομικός, Γιώργος Λυγγερίδης.

Στο συγκεκριμένο USB υπήρχαν βίντεο από τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου λίγο πριν βγουν έξω και επιτεθούν στις διμοιρίες των ΜΑΤ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν δει κάποιος προσεκτικά τα βίντεο τα οποία αποκαλύπτει για πρώτη φορά η «Zούγκλα» θα δει κινήσεις, τηλεφωνήματα και μηνύματα κάποιων από τους χούλιγκαν κοντά στην έξοδο της εξέδρας να κάνουν τις προετοιμασίες για τη μαζική έξοδο των «μικρών» ώστε να κάνουν έφοδο στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στους γύρω δρόμους του «Μελίνα Μερκούρη».

Στις εικόνες διακρίνονται και οι «μεγάλοι» οι οποίοι βρίσκονται στην πόρτα εξόδου. Μεταξύ αυτών και ο μάνατζερ τράπερ, Μάριος Χανδρινός, ο οποίος σύμφωνα με το διαβιβαστικό που έχουν στα χέρια τους εισαγγελέας και ανακριτής της υπόθεσης φορούσε ένα μαύρο αμάνικο μπουφάν και σκουρόχρωμη μπλούζα. Δεν ασχολείται καθόλου με τον αγώνα βόλεϊ και συνεχώς είτε μιλάει με άγνωστο άτομο το οποίο βρίσκεται εντός του αγωνιστικού χώρου και πίσω από τους παίχτες του Παναθηναϊκού είτε στέλνει μηνύματα.

Δείτε όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Σύμφωνα με έναν από τους προστατευόμενους μάρτυρες την αποκαλυπτική του κατάθεση την οποία δημοσίευσε αποκλειστικά σήμερα Πέμπτη (25/4) η «Ζούγκλα» στο εν λόγω γήπεδο τη συγκεκριμένη ημέρα των επεισοδίων βρισκόταν και ο Ιωσήφ Αντιζάς. Λέει συγκεκριμένα ο μάρτυρας: «Στην αρχή μας είπαν ότι θα γίνει ‘πέσιμο’ στην αστυνομία μετά το τέλος του αγώνα, όμως στο τελείωμα του πρώτου σετ ακούσαμε προσταγές να βγούμε έξω…». Όταν βγήκαμε έξω, είδα τον Ιωσήφ Αντιζά και τον Μάριο Χάνδρινο να βρίσκονται έξω από την πόρτα που βλέπει την οδό 28ης Οκτωβρίου και να μοιράζουν ναυτικές φωτοβολίδες και μολότοφ…».

Στη συνέχεια είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τις δολοφονικές εντολές που έδιναν οι Αντιζάς και Χάνδρινος δηλαδή ο «κοντός» και ο «Όμλε»: «Αφού μας έδωσαν τις ναυτικές φωτοβολίδες και τις μολότοφ μας δόθηκε εντολή να πάμε προς το σημείο που ήταν οι ΜΑΤατζήδες και να τους επιτεθούμε…».

Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους . Οδήγησε στον θανάσιμο τραυματισμό του άτυχου αστυνομικού.

Τα επεισόδια στα Ιωάννινα

Εκ των πρωταγωνιστών των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στους «Ζωσιμάδες» κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα – Ολυμπιακός ήταν ο Ιωσήφ Αντιζάς αλλά και ο Μάριος Χανδρινός σύμφωνα με το διαβιβαστικό της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε αυτό: «Πριν την έναρξη της αναμέτρησης και περί ώρα 18:55 περίπου πέντε οπαδοί του Ολυμπιακού εισήλθαν στο ταρτάν του γηπέδου και προσέγγισαν την κερκίδα των φιλάθλων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ από τους οποίους απέσπασαν τμήμα ενός πανό, το οποίο εν συνεχεία έκαψαν.

Κατόπιν, δέκα (10) περίπου φίλαθλοι της ομάδας του Ολυμπιακού εισήλθαν στο ταρτάν και προσέγγισαν εκ νέου τους φιλάθλους του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, κρατώντας κάποιοι εξ αυτών αντικείμενα πρόσφορα για τέλεση αξιόποινων πράξεων, ενώ οι υπόλοιποι οπαδοί του Ολυμπιακού παρέμειναν στην κερκίδα και έχοντας κάποιοι εξ αυτών καλυμμένα χαρακτηριστικά, έσπαγαν καθίσματα τα οποία πετούσαν στις αστυνομικές δυνάμεις.

Στο πλαίσιο της διενεργηθείσας προανάκρισης και προς ανακάλυψη των αγνώστων δραστών, συλλέχθηκε βιντεοληπτικό υλικό από το διαδίκτυο και συγκεκριμένα από την πλατφόρμα «YOUTUBE». Από την επισκόπηση – ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού, σε συνδυασμό με τις Ένορκες Καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων 67Ε και 67ΣΤ, ταυτοποιήθηκαν τα μέλη της Εγκληματικής Οργάνωσης: ΑντίζαςΣ Ιωσήφ, Κιάτος Πέτρος και Χανδρινός Μάριος-Δημήτριος.

Ειδικότερα, ο Αντίζας Ιωσήφ, αρχικά, επιχείρησε να αφαιρέσει το πανό. Φαίνεται να φοράει μπλε μπουφάν, μάρκας ADIDAS, με λευκές ρίγες στα μανίκια το οποίο στην πλάτη γράφει με λευκά γράμματα «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και στο στήθος έχει το σήμα του Ολυμπιακού και το σήμα της ADIDAS, γκρι τζιν, μαύρα παπούτσια και μαύρο περιλαίμιο. Γίνεται μνεία ότι για τον ανωτέρω αγώνα, ο Αντίζας Ιωσήφ, ήταν διαπιστευμένος από την SUPER LEAGUE με την ιδιότητα του S.L.O. για την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός.

Στη συνέχεια ο Κιάτος Πέτρος, ο οποίος φοράει γκρι φόρμα παντελόνι, ίδια φόρμα δηλαδή με την φόρμα που φορούσε την 07/12/2023 στο Ρέντη Αττικής, μαύρο μπουφάν με κουκούλα και μαύρα παπούτσια με λευκή σόλα επιχείρησε να αφαιρέσει το πανό, χωρίς αποτέλεσμα. Μεταξύ των ατόμων που επιχείρησαν να αφαιρέσουν το πανό των φιλάθλων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι και ο Χανδρινός Μάριος-Δημήτριος, ο οποίος φοράει γκρι μπουφάν με κουκούλα και άσπρες ρίγες, μαύρη φόρμα, μαύρα παπούτσια, μαύρα γάντια και μαύρο σκούφο.

Εν τέλει, ο Αντίζας Ιωσήφ με τη βοήθεια του Κιάτου Πέτρου, κατάφερε να αποσπάσει τμήμα του πανό και τράπηκε σε φυγή με κατεύθυνση την Θύρα 7 όπου και αφήνει το πανό. Ο Αντίζας Ιωσήφ μετά την αφαίρεση του πανό κατευθύνθηκε από κοινού με τον Χανδρινό Μάριο-Δημήτριο στην κερκίδα των οπαδών του Ολυμπιακού».

Δείτε στο βίντεο:

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button