ΓυναίκαΜόδα

Αντώνης Ρέμος: Το ερωτικό music video τη νέα του επιτυχία «Ρωτάνε»

Ο Αντώνης Ρέμος παρουσιάζει με music video τη νέα του επιτυχία «Ρωτάνε», που περιλαμβάνεται στο πρόσφατο album του «Πάντα & Ποτέ volume I».

Μέσα από το music video με πρωταγωνιστές ερωτευμένα ζευγάρια, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, εθνικότητας ή οποιουδήποτε άλλου προσδιορισμού, σε καθημερινές στιγμές τους, ο Αντώνης Ρέμος στέλνει ένα ξεχωριστό και δυνατό μήνυμα για την ελευθερία της αγάπης. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Το «Ρωτάνε», σε μουσική του Βασίλη Γαβριηλίδη, στίχους του Νίκου Μωραΐτη και παραγωγή του Γιώργου Κυβέλλου, συνεχίζει το σερί των μεγάλων επιτυχιών του Αντώνη Ρέμου. Το τραγούδι ξεχώρισε αμέσως στις προτιμήσεις του κοινού και βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις του ραδιοφωνικού airplay εδώ και εβδομάδες, φτάνοντας ακόμα και στο no1 των ημερήσιων μεταδόσεων.

Το album «Πάντα & Ποτέ volume I» διατίθεται σε όλες τις streaming υπηρεσίες μουσικής, καθώς και στα φυσικά καταστήματα σε ένα limited edition και πλούσιο σε περιεχόμενο box set. Το box set, που κυκλοφορεί σε 2.000 αριθμημένα αντίτυπα, περιέχει CD με 11 τραγούδια, μεταξύ των οποίων το bonus track«Ίλιγγος» που δεν περιλαμβάνεται στην ψηφιακή κυκλοφορία, ένα συλλεκτικό ηχείο bluetooth με το logoτου Αντώνη Ρέμου και κάρτα αρίθμησης του αντιτύπου, ενώ σε ορισμένα αντίτυπα υπάρχει ένα golden ticket με το οποίο ο κάτοχός του θα παρακολουθήσει ένα exclusive live gig του Αντώνη Ρέμου που θα διεξαχθεί προσεχώς.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button