ΓυναίκαΟμορφιά

Πώς επηρεάζει το κρύο τις σχέσεις;

1. Εάν είσαι ελεύθερη:

Το φθινόπωρο και ο χειμώνας είναι πλεονέκτημα για τους αδέσμευτους. Για τους ελεύθερους, η εποχή του κρύου καιρού είναι σίγουρα πολύ καλύτερη για online ραντεβού. Αυτό συμβαίνει επειδή περισσότεροι άνθρωποι είναι διαθέσιμοι και με διάθεση για δέσμευση.

Ωστόσο, η προσωπική συνάντηση μπορεί να είναι πιο δύσκολη. Η ψυχολόγος – οικογενειακή θεραπεύτρια Γεωργία Χριστίνα Κανελλοπούλου αναφέρει ότι τα αισθήματα μειωμένης διάθεσης τον χειμώνα μπορεί να οδηγήσουν σε κοινωνική απόσυρση, έτσι μπορεί να συναντήσεις λιγότερα άτομα και επομένως να έχεις λιγότερες πιθανές σχέσεις.

2. Εάν είσαι σε μακροχρόνια σχέση

Ο κρύος καιρός για τα ευτυχισμένα ζευγάρια μπορεί να είναι μια ρομαντική περίοδος, μπορεί να ενισχύσει και να αυξήσει τον δεσμό καθώς πέφτετε σε χειμερία νάρκη μαζί.

Είμαστε άνθρωποι αλλά και θηλαστικά, και πολλά θηλαστικά πέφτουν σε χειμερία νάρκη, οπότε μπορεί όταν κάνει κρύο να έχεις θέλεις να μείνεις μέσα και να απομακρυνθείς κοινωνικά από τον ευρύτερο κόσμο.

3. Εάν βρίσκεσαι σε situationship

Βραχυπρόθεσμα, το γνωστό situationship και των “φίλων με προνόμια”, ο κρύος καιρός θα μπορούσε να τα οδηγήσει σε τέλμα.

Αυτού του είδους οι σχέσεις μπορεί να γίνουν πιο σοβαρές όταν κάνει κρύο, αλλά πρόσεξε, αυτό μπορεί να μην είναι μια μακροπρόθεσμη αλλαγή. Για εκείνους που ελπίζουν να μετατρέψουν αυτού του είδους σχέση σε πραγματική δέσμευση θα χρειαστούν περισσότερα από τον κρύο καιρό.

Μια υγιής σχέση έχει μια σταθερή βάση, μια σταθερή φιλία και το να κάνεις μια συζήτηση με τον άλλον για να βεβαιωθείς ότι είστε στην ίδια φάση, ίσως να μην είναι και η καλύτερη ιδέα. Καλό είναι να μη βιάζεσαι τόσο πολύ. Και μην προσπαθήσεις να κάνεις κάτι μόνο και μόνο επειδή δεν θέλεις να είσαι μόνη τον χειμώνα.

Εάν πάλι η σχέση σου είναι στα τελευταία της στάδια, μην χρησιμοποιείς την εποχή του cuffing ως δικαιολογία για να μείνετε μαζί.

Το κρύο και ο Χειμώνας μπορεί να είναι η τέλεια στιγμή για να περάσεις λίγο χρόνο μόνη σου, να αναλογιστείς τις σχέσεις του παρελθόντος και να επεξεργαστείς αυτό που πραγματικά θέλεις. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνεις αυτή τη βαθύτερη δουλειά με τον εαυτό σου. Ποτέ μην ηρεμείς όσο κρύο κι αν κάνει.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button