lifestyle

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος για τους 4 γάμους του: «Έδινα λόγο ότι θα παντρευτώ και δε μπορούσα να το πάρω πίσω»

Σε δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν αλλά και στην προσωπική του ζωή και τους 4 γάμους αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός και μίλησε για πράγματα που έχει πει στο παρελθόν ή είχε κάνει, απέναντι σε ανθρώπους που μπορεί να είχαν στεναχωρηθεί. Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είπε τη δική του πλευρά των πραγμάτων απαντώντας στον Φώτη Σεργουλόπουλο.

«Εγώ κάποτε που μίλησε το 2008 στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου… Είμαι ένας παρεξηγημένος άνθρωπος. Είπα ότι όπως υπάρχουν άνθρωποι ομοφυλόφιλοι που μας μορφώνουν και μας καλλιεργούν και είναι πιο άντρες κι από τους άντρες, υπάρχουν και οι λεγόμενοι προκλητικοί και τους ονόμασα κάπως άκομψα.

Αλλά επειδή είμαι ένας λαϊκός άνθρωπος και εκφράζομαι έτσι και ξεχνιέμαι στην τηλεόραση, δεν είναι ότι μου ξέφυγε, τον εννοούσα αυτόν τον χαρακτηρισμό για κάποιους που είναι προκλητικοί. Εννοώ αυτούς που έχουν κακή συμπεριφορά, για να είμαι ξεκάθαρος», είπε αρχικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και πρόσθεσε:

«Πρόκληση σημαίνει κακή συμπεριφορά. Όταν σου μιλάει κάποιος με απαξία, με έναν τρόπο άσχημο. Αυτό ακριβώς εννοούσα, παρεξηγήθηκε, το τόσο το κάναμε τόσο.

Το θέμα είναι ότι εγώ, αν ρωτήσετε και στη γειτονιά μου, δεν ονομάζω τους ανθρώπους, είτε είναι αδύναμοι, είτε είχαν κάποια ιδιαιτερότητα, εκείνα τα χρόνια, πριν από 35-40 χρόνια, έχω παίξει τόσο ξύλο για να μην τους πειράζουν που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Αυτό μπορεί να σας το διαβεβαιώσουν.

Τότε ήταν της μόδας να προσβάλλουν ανθρώπους και έπαιζα ξύλο κάθε μέρα. Για κάθε κοινωνική τάξη. Πάντα ήμουν υπέρ της ισότητας, τώρα όλα αυτά που λέγονται.

Βεβαίως κι έχω μετανιώσει για κάποια πράγματα. Μην ξεχνάτε ότι έχω μεγαλώσει σε μια κοινωνία με αυτό το “δηλητήριο”. Και πάλι, έχω σταθεί αξιοπρεπώς».

Για τις γυναίκες, δήλωσε: «Τις γυναίκες τις αγαπάω, παντρεύτηκα 4 φορές. Έπινα κι έδινα τον λόγο μου ότι θα τις παντρευτώ και μετά το θυμόμουν και δεν μπορούσα να το πάρω πίσω».

To άρθρο Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος για τους 4 γάμους του: «Έδινα λόγο ότι θα παντρευτώ και δε μπορούσα να το πάρω πίσω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button