ΓυναίκαΟμορφιά

Ο Νίκος Κοκλώνης δημοσίευσε φωτογραφία από τον τάφο του Βασίλη Καρρά

Τρείς μήνες μετά από τον θάνατο του Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών νικημένος από τον καρκίνο, ο Νίκος Κοκλώνης επισκέφτηκε τον τάφο του.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής (15/03) ο Νίκος Κοκλώνης ανέβασε στα instastories ένα στιγμιότυπο από τον τάφο του αξέχαστου τραγουδιστή στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, γράφοντας στη φωτογραφία: «Μας λείπεις άρχοντα».

Ο Νίκος Κοκλώνης που είχε τεράστια αδυναμία στον Βασίλη Καρρά στην φετινή πρεμιέρα του J2US θέλησε να κάνει ένα μουσικό αφιέρωμα στον κοσμαγάπητο καλλιτέχνη, ενώ είχε αναφέρει στον αέρα του μουσικού σόου: «Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα, γιατί σε κάθε πρεμιέρα ήταν εδώ μαζί μας. Μιλάω φυσικά για τον άρχοντα της νύχτα και όχι μόνο, Βασίλη Καρρά. Θέλαμε με κάποιον τρόπο να είναι και σήμερα μαζί μας. Έτσι, όπως σε κάθε πρεμιέρα ήξερε πως να μας αγκαλιάζει και εμάς εδώ στο πλατό και εσάς από το σπίτι. Ένα είναι σίγουρο. Από το μυαλό και την καρδιά μας δεν θα φύγει ποτέ. Θα ζήσει για πάντα εκεί, όπως θα ζουν και τα τραγούδια του.

Μαζί μας είναι οι μουσικοί συνεργάτες του Βασίλη Καρρά. Και φυσικά ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης σε ένα αφιέρωμα καρδιάς που ετοίμασε αποκλειστικά, εδώ για το JUST ο μαέστρος του Βασίλη Καρρά, Γιάννης Γκιούρας. Πριν ξεκινήσουμε θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Βασίλη Καρρά, που είμαι σίγουρος πως και μας βλέπει και με έχουν αγκαλιάσει από τα πρώτα μου βήματα μαζί με τον Βασίλη. Λοιπόν, ο Βασίλης είναι εδώ και τώρα θα διασκεδάσουμε, όπως θα κάναμε αν τον είχαμε μαζί μας».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button