Αθλητικά

Κώστας Σλούκας: Χαμός στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού για τον Έλληνα γκαρντ μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Σλούκας υπέγραψε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ για τη Basket League, με τον Έλληνα γκαρντ να γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο αλλά και από τους συμπαίκτες του.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο άνθρωπος που έκρινε το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ο αρχηγός του τριφυλλιού πήρε στις πλάτες του την ομάδα στα κρίσιμα και με πέντε σερί πόντους στα τελευταία δευτερόλεπτα, χάρισε τη νίκη στο σύνολο του Εργκίν Αταμάν και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ο Κώστας Σλούκας αποθεώθηκε από τον κόσμο, ενώ μόλις μπήκε στα πράσινα αποδυτήρια, έγινε χαμός, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να αποθεώνουν τον αρχηγό των «πράσινων» για την εκπληκτική εμφάνισή του.

«Μόνος του το πήρε!», φώναζαν οι συμπαίκτες του.

Δείτε το βίντεο:

Ο Κώστας Σλούκας πραγματοποίησε μία γεμάτη εμφάνιση κόντρα στην πρώην του ομάδα, αφού είχε 10 πόντους, με 2/4 τρίποντα, 4/4 βολές, 7 ασίστ και 2 κλεψίματα, αποτελώντας μαζί με τους Ναν, Μήτογλου, Χουάντσο και Λεσόρ τους πρωταγωνιστές της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

To άρθρο Κώστας Σλούκας: Χαμός στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού για τον Έλληνα γκαρντ μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button